29 czerwca ostrzeżeniem został ukarany kakagonzalez za notoryczne (mimo wcześniejszych upomnień) umieszczanie wulgarnych treści w serwisie.
Tym samym złamany został §5 ust. 2 Regulaminu forum.
Normalnie ostrzeżenie byłoby aktywne przez miesiąc, jednak ponieważ użytkownik był wielokrotnie upominany (bez żadnego efektu), ostrzeżenie wygaśnie dopiero po 2 miesiącach.
Ostatnio zmieniony przez Pik 01-09-2009, 08:56, w całości zmieniany 2 razy
15 lipca za dodanie na Forum tematu o wulgarnej nazwie wraz z postem pełnym wulgaryzmów, 2 ostrzeżeniami został ukarany archirt.
Jedno z tych ostrzeżeń wygaśnie po miesiącu.
Biorąc pod uwagę późniejsze PW do moderatorów, również kompletnie bez kultury i zahamowań, drugie ostrzeżenie staje się permanentne - nie zostanie usunięte.
22 lipca ostrzeżenie otrzymał FROST za obrażanie innego użytkownika. To ostrzeżenie wygaśnie po miesiącu.
Ostatnio zmieniony przez Pik 01-09-2009, 09:14, w całości zmieniany 1 raz
Wczoraj, 12 sierpnia, lukasoo12otrzymał ostrzeżenie za używanie słów wulgarnych.
Chwilę wcześniej otrzymał upomnienie, natomiast w kolejnym poście powtórzył się.
Ostrzeżenie pozostanie na miesiąc.
Natomiast dzisiaj, za bardzo nieprzyjemne obraźliwe rozmówki (cała sprawa tutaj) ostrzeżeniami zostali ukarani:
SaoPaulo: 2 ostrzeżenia, z czego jedno wygaśnie po miesiącu, drugie permanentnie pozostanie.
Frost, Mario115 oraz kakagonzalez: po 1 ostrzeżeniu na okres jednego miesiąca.
Ostrzeżeniem ukarałem również siebie (Pik), za używanie słów wulgarnych.
Ostatnio zmieniony przez Pik 15-09-2009, 10:26, w całości zmieniany 2 razy
Wiem, że zrobię w tej chwili OT, ale chcę powiedzieć, że zrobiłeś na mnie duże wrażenie karając samego siebie.
Świetny administrator
Może wyjedzie na to, że się podlizuję, ale takie jest moje zdanie.
_________________ Knight Rider. A shadowy flight into the dangerous world of a man who does not exist. Michael Knight, a young loner on a crusade to champion the cause of the innocent, the helpless, the powerless, in a world of criminals who operate above the law.
SaoPaulo Konto usunięteIk ben Ajacied !!!
Wysłany: 13-08-2009, 12:04
Weź mi Pik pokaż gdzie obraziłem kogoś? Śmieszne te Wasze zasady
To raz, a dwa po raz kolejny potwierdza się fakt, że w żadnym temacie pożartować nie można.
Chcecie czepcie się mnie o coś, to sobie popieszmy, pożartujemy, przynajmniej wesoło na forum będzie, a nie pełna POWAGA
//Na post odpowiedziałem w temacie Czacik. - Pik
SaoPaulo Konto usunięteIk ben Ajacied !!!
Wysłany: 14-09-2009, 18:58
Pik 13.08.2009 napisał/a
SaoPaulo: 2 ostrzeżenia, z czego jedno wygaśnie po miesiącu,
Nie, żebym się czepiał czy coś w tę mańkę, bo czerwony pasek jest eleganski mógłby się zresztą jeszcze ruszać jak skaner KITTA (starego), ale miesiąc minął
W związku z między innymi tym postem,jarek360 został ukarany ostrzeżeniem za niski poziom intelektualny wypowiedzi.
Ostrzeżenie zostanie usunięte po miesiącu.
Tak jak uprzedzałem, będziemy zwracać szczególną uwagę na posty w dziale Gry nawiązujące do serialu.
Ostatnio zmieniony przez Pik 28-08-2010, 19:44, w całości zmieniany 2 razy
Tym razemKITT86 został ukarany ostrzeżeniem. Powód podobny - zamieszczanie zbyt krótkich postów, praktycznie nic nie wnoszących do tematu.
KITT86 dostał już wcześniej ode mnie upomnienie, mimo tego w tym poście ponownie nie zastosował się do prośby.
Ostrzeżenie zostanie zdjęte po miesiącu.
Ostatnio zmieniony przez Pik 28-08-2010, 19:44, w całości zmieniany 1 raz
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum