Wiem, że w dziale napisy nie ma do tego odcinka, ale czy nie był by ktoś z grupy spolszczającej zainteresowany przetłumaczeniem tego odcinka. Osobiście wyrażam tą prośbę, ale na pewno nie tylko mi podoba się ten odcinek. Jest taki mroczny podobny do Halloween Knight.
Od czasu rozpoczęcia wydawania przez wydawnictwo AmerCom kolekcji DVD z serialem Nieustraszony nie zajmujemy się tłumaczeniem napisów. Odcinek ten możesz zdobyć w polskiej wersji z napisami i/lub lektorem kupując numer 40, który ukaże się 7 kwietnia.
Może kiedyś jak będę miała czas to potłumaczę brakujące odcinki, bo nie lubie tak porzucać raz zaczętych projektów, ale wątpię bym narzekała na nadmiar czasu do czerwca.
Tym bardziej, że teraz innymi projektami się próbuję zająć zajmuję.
Serial nadawany w tv każdy ma prawo nagrać i mieć dla siebie. To nic nielegalnego. Wyciąganie plików z DVD które jest płatne i umieszczanie ich za darmo oraz rozpowszechnianie to kradzież i łamanie prawa. To po pierwsze, a po drugie dyskusja jest bez sensu, bo ani naszego regulaminu ani polskiego prawa nie zmienisz.
..i niepotrzebnie odgrzebujesz temat, który właściwie nie jest z tym związany.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum