Przyznaj, że nie wiele zmieniłeś.
Większość jest dodana, za pomocą tego dziwnego gadżetu na stronie Forda.
Ja zrobiłem to w 2 min.
Kiedyś chyba się nawet bawiliśmy, we wstawianie tu zdjęć z tego programu, a tu caaały temat zakładać?!
Zmieniłem więcej niż ci się wydaje
Dodałem logotypy, rzeczy z shelby, przekolorowałem większość rzeczy
ps. nie jestem cwaniakiem i kłamcą. jak mi nie wierzycie to trudno, sle ja się namęczyłem i chcę mieć z tego grosz satysfakcji
ps2. ty mało zmieniłeś na swoim zdjęciu
ps3. ja ciebie nie obrażam i nie mówię że jesteś bezczelny
ps4. proszę o zamknięcie tematu
Coś mi tu się nie halo zrobiło...tak szybko skoczyłeś tak daleko do przodu w VT (bo to nic innego niż Virtual Tuning). Swego czasu się w to bawiłem i wiem, że nie jest możliwy taki szybki skok "skilla". A akurat dodanie emblematów i innych akcentów Shelby'ego to "małe piwo".
_________________ Knight Rider. A shadowy flight into the dangerous world of a man who does not exist. Michael Knight, a young loner on a crusade to champion the cause of the innocent, the helpless, the powerless, in a world of criminals who operate above the law.
kilka poradników masę szkoleń i mięć kupionych książek do photoshopa zmienia talent
tak to już jest człowiek się namęczy a inni tego nie doceniają poza tym jak wiecia (albo jak mówi wizytówka) mark's graphics design to firma a co za tym idzie nie tylko ja to robiłem a pomagało mi kilku znajomych jak chcecie opuszczę to forum i będę pokazywał swoją grafikę na zagranicznych stronach
ps. nie rozumiem dlaczego moderacja nie reaguję na moją prośbę zamknięcia tematu
eNeR! napisał/a
Hej górale, nie bijta się
Mi się podoba ten koncepcik, mógłbyś coś jeszcze zapodać
..a tak btw to mi wszystko jedno czym i gdzie to robisz, mi i tak by się nie chciało
dzięki bardzo takie posty bardzo podnoszą mnie na duchu
To ja sobie na mała prywatę pozwolę - marzy mi się KITT jako Ferrari F40 lub Ferrari Testarossa (może bardziej pasuje, choć oba te auta uwielbiam) - gdybyś miał chwilę kiedyś..
A wracając do KITTa w "skórze" Mustanga '10 - ja bym się nie obraził, gdyby do Galerii wpadła jakaś tapetka (najlepiej w wyższej rozdziałce, np.1440x900;P)
..no dobra, kończę koncert życzeń, wrócę jeszcze do powyższych fotek. O ile ten grill z przodu cały na czerwono jakoś mi nie pasuje, to zaczerwieniony tył mi się całkiem podoba i właśnie super, że nie tak dosłownie czerwony, jak przód, tylko taki przybrudzony - pewnie tym biało-szarym kolorem, który był domyślnie
No to skoro masz takie umiejętności jak twierdzisz i Twoi koledzy też.
To ja bym zobaczył fajnie przerobione, te 2 zdjęcia na King of the Road.
Wtedy być może pochwalę.
Ale sam przerób.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum