Wczesniej ogladając ten odcinek uwazam ze jest super mozna sie z niego owiedziec wiele rzeczy mówie wam naprawde świetny .Pamiętajcie wszystkie odcinki dostępne na www.seans 24.pl wystarczy sie zarejestrowac
Właśnie, K.A.R.R. pojawi się w odcinku 12 (według polskiej numeracji odc. 14) Knight to King's Pawn. A co do lektora, też się nad tym kiedyś zastanawiałam. Ja myślę, że chyba będzie. Ale jak postanowią, to się okaże za dwa tygodnie.
W tym odcinku był KARR? o.O On był dopiero później, nie w nastepnym tylko w jeszcze jednym
Dziś jest odcinek pierwszy z trylogi 3-odcinkowej z terrorysta i zakładniczką Olarą i tak jak juz koleżanka Sara powiedziała za 2 tyg bedzie Optimus KARR
3-odcinkowej? Jak oglądałam były dwa odcinki, gdzie Olara była zakładniczką. ;D Gdyby to była trylogia, to ten z K.A.R.R.-em byłby za 3 tygodnie, a jest za 2. ;D
To ja już chyba wiem, o co wam chodzi z tą trylogią. ;D W opisach odcinków, w serwisie jest napisane, że te trzy odcinki w połączeniu dają taki reboot, w celu upodobnienia serialu do oryginału. ;>
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum