Czy może któryś z użytkowników wie jak znaleźć rysunek techniczny Pontiaca Trans Am `82? Bardzo chciałbym zbudować zdalnie sterowany model KITTa, a mam trudności ze znalezieniem planów w gąszczu Internetu. Za pomoc byłbym bardzo wdzięczny.
qatryk12 Czy mógłbyś mi na maila przesłać ten układ?
Z góry dzięki.
P.S. Co do tych technicznych planów Trans ama to zapisuję się do kolejki czekających
_________________ Pseudonim, nie świadczy o zamiarach.
No z tymi wymiarami to nie jest tak łatwo. Chciałbym wziąć pod uwagę każdy szczegół nadwozia, bo jeśli idzie o deskę i wnętrze, to nie muszę się martwić
Szukanie nie boli ponoc ale mnie juz oczy od szukania bola;p
Plx daj ktos rysunek technoczny musie gdzies byc np rysunke /palny tego pointacka real samochodu a my sobie juz skale smniejszymy według własnych potrzeb
knight rider rox
Może zapytam inaczej. Czy któryś z użytkowników ma zdjęcia tego Pontiaca w ujęciach idealnie z przodu, boku, tyłu i góry? Szukałem już w Internecie i nigdzie nie ma.
Mam dobre wiadomosci. Udało mi się znaleźć kilka rysunków KITTa. Są narysowane białymi liniami na czarnym tle, ale za to są niezłej jakości. Ponadto wygrzebałem dwa pliki PDF z rysunkami KITTa.
Mogę przesłać ci na maila te rysunki. Te pliki pdf sam znalazłem, ale wielkie dzięki za pomoc Jak znajdziesz wolną chwilę to podaj mi swojego maila, a ja natychmiast wyślę te rysunki.
Mój mail to: pmular@op.pl
qatryk12 wspominałeś na początku tego posta, że masz cały układ zdalnego sterowania. Jeśli możesz to bardzo bym był wdzięczny za przesłanie mi go na email.
mati1992 pisałeś, że masz plany (czy coś takiego) deski rozdzielczej do Pontiacka Trans Am. Jeśli możesz to machnij na maila i podaj mi swojego, bo mam coś dla Ciebie.
Z góry dzięki wielkie.
_________________ Pseudonim, nie świadczy o zamiarach.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum