Mój pomysł na epizod 2 sezonu serialu KR:TS:
Podczas tajnej akcji KI3T zostaje uszkodzony i schwytany wraz z Mikem. Zostają więzieni w tajnej jednostce terrorystów którzy chcą z zgrać i usunąć wszystkie dane jakie posiada KI3T. Jedynym sposobem na ich uratowanie jest złożenie i uruchomienie Knight Industries Two Thousand. Charles Graiman i jego zespół bierze się do pracy nad KITTem, Sara poszukuje Micheala Knighta by znów poprowadził KITTa lecz on stanowczo odmawia, zmienia zdanie gdy Sara mówi mu że Mike jest porwany...
Nad resztą jeszcze myślę
Yyy..tylko, że Charles nie żyje, taki drobny szczegół Musiałbyś go najpierw w jakiś sposób wskrzesić Złożenie KITTa jako jedyny ratunek też jest dyskusyjne, prędzej złożyli by nowego KI3Ta, bo przecież jest nowocześniejszy i przynajmniej w ich zamyśle "lepszy". Ale bardzo fajnym pomysłem jest to, żeby Michael Knight (ten prawdziwy, czyli Hoff) dowiedział się o kłopotach Mike'a (niekoniecznie od Sary, może nawet przypadkowo) i ruszył na ratunek Wreszcie doczekalibyśmy się jego powrotu, na który tak liczyliśmy. Jest to całkiem dobry pomysł na fan ficka, może ktoś go kiedyś wykorzysta..?
Mój pomysł na epizod 2 sezonu serialu KR:TS:
Podczas tajnej akcji KI3T zostaje uszkodzony i schwytany wraz z Mikem. Zostają więzieni w tajnej jednostce terrorystów którzy chcą z zgrać i usunąć wszystkie dane jakie posiada KI3T. Jedynym sposobem na ich uratowanie jest złożenie i uruchomienie Knight Industries Two Thousand. Charles Graiman i jego zespół bierze się do pracy nad KITTem, Sara poszukuje Micheala Knighta by znów poprowadził KITTa lecz on stanowczo odmawia, zmienia zdanie gdy Sara mówi mu że Mike jest porwany...
Nad resztą jeszcze myślę
Dobry pomysł, jednak Charles Graiman nie żyje, więc lepiej byłoby tak :
Podczas akcji Mike i KITT zostali schwytani. Grupa terrorystów chce porwać amerykańskich naukowców, aby przeprogramowali KITTa tak, aby słuchał się ich a nie Sary, Michaela i reszty.
Jedyny ratunek, to wykorzystanie samochodu, który Charles zbudował na inspekcję ekologiczną (Pamiętacie ? taka jedna dziewczyna, z którą Charles kiedyć chodził, przyjechała na inspekcję. Charles zgodził się zdradzić dane KITTa. Zbudował drugi samochód, ale nie podał prawdziwych parametrów.). Sara, Zoe i Billy mieli sporo kłopotów z przystosowaniem go do misji, ale się udało i w ostatnich sekundach przed wymontowaniem procesora KITTa, wkroczył zespół.
EDIT : Przydałoby się jeszcze jakoś ożywić Dr`a Graimana.
Ostatnio zmieniony przez CeeZaaRyy 24-08-2010, 18:45, w całości zmieniany 1 raz
Ten czerwony Mustang, to nie był drugi KITT. Wydaje mi się, że to tylko jakiś Mustang, którego załatwił i pokazał, że to niby jest KITT.
Nie wydaje mi się, że specjalnie dla tej laski budował by nowy samochód.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum