Mogę w tym temacie opisać nowy film z Hoffem? Bo w praktyce widzę tutaj cztery filmy, które za każdym razem inna stacja puszcza.
"Untitled Celebrity Death Pool" będzie opowiadał historię zadłużonego właściciela klubu nocnego, który zamierza obstawić w tytułowym dead pool na Hoffa. A co to właściwie jest? Są to jakby zakłady - w tym akurat przypadku, który celebryta jako pierwszy zginie. Więc właściciel klubu, żeby mieć pewność, że wygra postanawia... zabić Hoffa.
Oprócz Hoffa, KITTa, Hulka Hugana i chińczyka z Kac Vegas mają również pojawić się inne gwiazdy.
A ponieważ mnie najbardziej interesuje KITT - nie byłabym sobą, gdybym nie opisała i jego postaci. Ku mojemu rozczarowaniu KITTem nie będzie to Daniels. KITTem nie będzie nawet samochód. Będzie to po prostu gość, który siedzi na tylnym siedzeniu w samochodzie i gada do Hoffa stamtąd. Ten "KITT" wypowie w filmie w sumie trzy zdania i będzie miał jakieś zatargi a agentem Hoffa.
Do roli KITTa szukana jest osoba, która w największym stopniu będzie potrafiła odtworzyć charakterystyczny, bostoński styl wypowiedzi Kitta.
Eeej, no zagrał w paru naprawdę niezłych filmach! A Click? A Dziedzictwo? A Końcowa rozgrywka, Lawina, Masakra na London Bridge? Jego cameo też zresztą nie zawsze były w marnych produkcjach - Spongebob to naprawdę udana animacja, Eurotrip - całkiem niezła komedia, odjazdowa Pirania 3DD (epicka rola!)..pojawia się w gniotach, ale nie generalizowałbym..może spoty reklamowe są nierzadko denne, ale filmy już niekoniecznie, jak dla mnie jest tyle samo naprawdę dobrych, ile złych. Serio bez KITTa Hoff też daje radę
No własnie, głównie wymieniłeś komedie, a mnie one nie śmieszą. Dla mnie Pirania 3DD to jakaś porażka. Eurotripy i Clicki też jak dla mnie średnie. A z reszty filmów aż tak dobrze nie jest znany, pomimo tego, że były dobre.
Nie wiem, bo sobie nagrałem i widziałem tylko fragment, jednak nie spodziewałbym się KITTa (chyba, że w jakiejś wzmiance o KR. Z tego, co zobaczyłem sprawdzając nagranie, to jest to dość "mocno historyczna" produkcja, David odwiedza Berlin 25 lat po zburzeniu muru, rozmawia z ludźmi, którzy uczestniczyli w tamtych wydarzeniach, jest dużo materiałów wideo na ten temat. Jest nawiązanie do Looking for freedom (śpiewanego zresztą przez Hoffa w Berlinie po zburzeniu muru - pamiętne video ze świecącą marynarką), David w Berlinie szuka wolności (o którą walczyli mieszkańcy burząc mur) i na końcu programu stwierdza, że ją znalazł Sądzę, że mimo, iż jest to dokument zdecydowanie na serio, a nie rozrywkowa produkcja, warto poświęcić godzinę i obejrzeć. Podejrzewam jednak, że w oryginale brzmiałaby ciekawiej, bo tu kiedy nie widzimy na ekranie Hoffa, w jego osobie mówi tylko lektor (nie ma oryginalnego głosu - National Geographic tak robi inne wersje językowe), zaś w oryginale byłby to cały czas Hoff
Film wygląda tak tanio i biednie, że to już nawet nie jest śmieszne..ale spróbuję obejrzeć, najwyżej zacznę w piątek a w sobotę dokończę
Z innej beczki - nie chce już mi się skanować, ale w najnowszym Tele Świecie jest krótka notka z dwoma zdjęciami Hoffa, że w związku z 40-leciem kariery aktorskiej Davida stacja Universal Channel rozpoczyna (..no, raczej wznawia..) emisję dwóch najpopularniejszych seriali z jego udziałem - Nieustraszony i Słoneczny Patrol. Godziny emisji dogodne - 16:00 Baywatch, 17:00 Knight Rider. Powtórki KR o 12:00 i 3:00.
Przy okazji przypominam, że w ramach serialowego lata na kanale TVS również można oglądać Słoneczny Patrol - o 6:25, 16:30 i 21:00
Świetna wiadomość, tym bardziej, że nie miałem okazji ostatnio obejrzeć 3 i 4 sezonu gdy serial emitowano na kanale 13 Ulica ponieważ w momencie kiedy rozpoczął się 3 sezon zabrali mi ten kanał. Okazało się, że miałem go tylko w promocji
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum