To czytałem właśnie i dlatego obstawialem że ktoś musiał zginąć... Ale Wilton mógł tylko wyciągnąć procesor z KARR a i już by nie był groźny... A nie tak go zostawiać kompletnego....
_________________ chcesz biec, to biegnij
chcesz stac, to stój:D
Powiem tak:
PIĘKNYYYY CHCEEĘĘĘ GOOO!!!
Na serio pokochałem już te auto, jak myślicie da się przerobić golfa na to cudo.
A może ktoś by mi sprawił prezent z okazji zbliżającego się weekendu i mi go kupił XD
Ale tak serio to co ci się w nim podoba? Ostatecznie poswiece swój talent jak podasz dobry powód 😃
Załatw tylko 60 pudełek po telewizorach, 20 rolek taśmy szarej, parę nożyczek w kolorze niebieskim, chińczyka i krzesło... 😊
_________________ chcesz biec, to biegnij
chcesz stac, to stój:D
Skołować aż 60 pudełek po tv może być problem, resztę da się załatwić
Oczywiście, że to auto jest piękne. Ci, którzy mają problem z jego wyglądem niech pomyślą w ten sposób: to auto miało być futurystyczne...i jest nawet dziś, po prawie 30 latach! Wyprzedził nie tylko swoje czasy. I to jest niesamowite, nie mam pytań...
Tak nawiasem mówiąc, to wiele sportowych aut z tamtego okresu do dziś wygląda świetnie, czy też futurystycznie. Teraz na rynku moto sporo wtórności, wtedy w projektach aut królowała oryginalność i świeżość.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum