I tak oto stała się rzecz historyczna - Dracodi przesłał naprawdę świetny numer, który nie dość, że nie zniszczył nikomu mózgu, to jeszcze się spodobał
Nie widać filmiku. Zapewne musisz usunąć na początku, z https to s
EDIT: i widać
Dla mnie było szokiem, jak kilka lat temu to odkryłem W sensie ten utwór
Dołączył: 25 Lut 2009 Skąd: mogłem wiedzieć, że była niepełnoletnia?
Wysłany: 02-08-2016, 19:49
Pokémon GO Pokémon GO Pokémon GO Pokémon GO Pokémon GO Pokémon GO Pokémon GO Pokémon GO Pokémon GO Pokémon GO Pokémon GO Pokémon GO Pokémon GO Pokémon GO Pokémon GO Pokémon GO
Wytwórnia GAD Records robi świetną robotę. Właśnie zamówiłem album z muzyką z serialu 07 zgłoś się, mają też sporo innych ciekawych pozycji, jak np. albumy Alex Bandu (pozdrowienia dla Galaxy'ego) czy muzyka z kultowego programu Sonda. Dostepne zarówno wersje CD jak i winyle!
Wytwórnia GAD Records robi świetną robotę. Właśnie zamówiłem album z muzyką z serialu 07 zgłoś się, mają też sporo innych ciekawych pozycji, jak np. albumy Alex Bandu (pozdrowienia dla Galaxy'ego) czy muzyka z kultowego programu Sonda. Dostepne zarówno wersje CD jak i winyle!
Można rzec że wytwórnia GAD Records wręcz ratuje kanon Polskiej muzyki który w skutek panującego w tamtych latach ustroju politycznego a także braku zapotrzebowania wynikającego z innej mody zepchnął prawdziwych artystów ze sceny skazując tym samym na całkowite zapomnienie. Nie tak dawno temu wytwórnia GAD Records po bez mała 40 latach archiwizacji wydała nigdy nie publikowany album "Show Band-u" noszący nazwę "Punkt Styku"(CD / LP) myślę iż jest on gratką dla wszystkich wielbicieli Funk-u zwłaszcza rodzimych artystów (poniżej załączam link do demonstrujący wybrany utwór ze wspomnianego albumu).
Osobiście mam również ogromną nadzieję że w niedalekiej przyszłości wytwórnia GAD Records odświeży takie albumy jak:
Grażyna Łobaszewska & Ergo Band, Halina Frąckowiak- Idę, Alex Band -Straight On. Chodź w przypadku tego ostatniego głos zabrać może wytwórnia Alex Music Production będąca własnością Pana Aleksandra Maliszewskiego (dyrygenta Alex Bandu)
cóż czas pokaże jakie muzyczne niespodzianki zafunduje swym słuchaczom wytwórnia GAD Records.
Cieszę się z tej niespodzianki Stinga, bo nagranie jednocześnie świeże i brzmiące jak The Police. czego chcieć więcej...brawo. Aż zacząłem żałować, że nie poszedłem na koncert, który niedawno był w Opolu.
...ale pojutrze zaliczę kolejny koncert Bryana Adamsa, też na pewno będzie jak zawsze genialnie. Jesli ktoś się wybiera do łódzkiej Atlas Areny, widzimy się!
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum