Zauważyłem, że pojawiła się ikonka serwisu w zakładce przeglądarki, w postaci mini-KITTa. Fajnie!
Mógłby być też (zamiast) np. voicebox, jak ten, który dodaję tu poniżej w poście, ale pewnie byłoby za bardzo naćkane/nieczytelne w takiej małej ikonce i taki "cień KITTa" to najlepsze wyjście
Ostatnio zmieniony przez Pik 11-09-2016, 15:22, w całości zmieniany 1 raz
Właśnie o takim okrojonym myślałem.
Z ciekawości sprawdziłem jak to by wyglądało i jakość jest niezła.
Voicebox musiałby być na czarnym tle, bo w przypadku przezroczystości, kiepsko by wyglądał przy jasnych tłach kart.
Decyzje pozostawiam wszystkim.
Wolicie voicebox czy KITTa?
Podpisuję się pod powyższymi opiniami szanownych Fenix i Skryby
I tak, ten pierwszy voicebox, na czarnym tle, będzie najlepszy
...pozwoliłem sobie jednak go poprawić, żeby bardziej przypominał voicebox w tej miniaturze. Efekty poniżej - może się przyda, może nie, oceńcie sami co lepsze
Dołączył: 25 Lut 2009 Skąd: mogłem wiedzieć, że była niepełnoletnia?
Wysłany: 07-09-2016, 21:47
eNeRowy lepszy
Odnośnie KITTa w karcie - kiedy karta ze stroną serwisu jest aktywna, KITT jest na białym tle, jeśli jest to natomiast niekatywna karta, tło staje się przezroczyste.
Dlatego będę chciał wprowadzić nową ikonę raz, gdy już ustalimy, która jest lepsza.
Pewne jest, że wybieramy voicebox - w zasadzie wszyscy byli za nim.
Natomiast nadal nie wiadomo, którą wersje.
A żeby nie było za łatwo dodałem trzecią propozycję pośrednią - wersję eNeRa z rozjaśnionym (lepiej widocznym) voicem.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum