A ma ktoś z was te pliki z tego torrenta i mógłby się jakoś podzielić? Bo mi kilku brakuje i chciałbym mieć komplet jednakowo zrobionych. Torrentów nie chciałbym używać.
Defalt Konto usunięte
Wysłany: 06-03-2015, 23:09
O które odcinki dokładnie chodzi, jeśli nie jest ich dużo prześle Ci
Chodzi o pilota i odcinki 2, 4, 6, 7, 8, 13, 15 i 17. Około połowy. Miałem je, ale niestety były uszkodzone. Może KITT coś by z nimi poradził, ale ja nie mogłem ich zmusić w żaden sposób do działania.
Defalt Konto usunięte
Wysłany: 07-03-2015, 19:48
Taka sytuacja, mam je mogę wysłać ale nw na kiedy bo musiał bym zostawić kompa na dłuuuuuugo aby wszystko się przesłało. (UPC is the best)
Dzięki, nie musi być na jutro, bo na razie jestem na etapie oglądania oryginalnego KR (zatrzymałem się na odcinku "Knightmares"), a potem mam w planach pierwszy seans niedawno udostępnionego tu na forum Nieustraszonego 2000. Ale będę bardzo wdzięczny, jeśli w wolnej chwili podrzucisz mi te brakujące odcinki KR:TS.
Defalt Konto usunięte
Wysłany: 08-03-2015, 21:57
Jasne, spakuje winrarem i wrzucę ci na jakiś hosting.
Hej. Ponawiam moją prośbę o brakujące mi odcinki (tylko wersja z wrzuconego powyżej torrenta - inne mam tylko takie i chciałbym mieć wszystkie jednakowo zrobione). Dobiegam już pomału do końca oryginalnej serii (14 płyt jeszcze mi zostało, dłuższa przerwa nastąpiła z powodu studiów) i niebawem chciałbym też obejrzeć tą nową. Brakuje mi odcinków 00 (pilot), 02, 04, 06, 07, 08, 13, 15 i 17. Gdyby ktoś był tak miły i zechciał się ze mną podzielić, będę bardzo wdzięczny.
Hej. Ponawiam moją prośbę o brakujące mi odcinki (tylko wersja z wrzuconego powyżej torrenta - inne mam tylko takie i chciałbym mieć wszystkie jednakowo zrobione). Dobiegam już pomału do końca oryginalnej serii (14 płyt jeszcze mi zostało, dłuższa przerwa nastąpiła z powodu studiów) i niebawem chciałbym też obejrzeć tą nową. Brakuje mi odcinków 00 (pilot), 02, 04, 06, 07, 08, 13, 15 i 17. Gdyby ktoś był tak miły i zechciał się ze mną podzielić, będę bardzo wdzięczny.
Nie wiem co z odcinkami, forum zrobiło się ciche, ale na kinomanie powinny być wszystkie.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum