Kiedy przejeżdżałem przez republikę San Marino, widziałem salon samochodowy, którego właściciel ewidentnie jest fanem Nieustraszonego Salon nazywa się Supercar (a więc tak, jak nazywał się Knight Rider we Włoszech) a jego logo...zobaczcie sami
Dodam tylko, że logo ma zamontowane diody i wieczorem "skaner" działa
16 listopada KITT pojawi się w odcinku serialu The Goldbergs osadzonym w latach 80. Odcinek ten będzie zatytułowany “Ho-ly K.I.T.T.”,
Główni bohaterowi pojadą na paradę z okazji Święta Dziękczynienia by poznać KITTa we własnej osobie.
Mimo że serial ma już 4 sezony, to chyba jest dopiero drugi raz, kiedy wspominają KR.
W 2 sezonie Adam miał na sobie taką koszulkę:
EDIT: Wydaje mi się, że kiedyś wspominałam o filmie Stretch, w którym Hoff miał cameo.
Film opowiada o kierowcy limuzyny, który przewozi różnego rodzaju celebrities.
Jego kolejnym klientem miał być Hoff, po którego odbiór spóźnił się o godzinę. Hoff był wściekły - tutaj jest jego występ:
Niezły psychopata z niego. :E
I pojechał w limuzynie konkurencji, gdzie mieli szampana i laseczki na tylnym siedzeniu.
Nie mając innego wyjścia, główny bohater pojechał po kolejnego klienta i tu fragment dialogu, w którym jeszcze wspomina Hoffa:
GB (Główny Bohater): (o konkurencyjnej firmie) Teraz jeździ z Davidem Hasselhoffem.
K (Klient): Z kim?
GB:Tym z serialu Słoneczny patrol.
GB:Nieustraszony?
GB:To było w latach 80.|Miał gadający samochód.
K:Nie pamiętam|żadnego pieprzonego samochodu.
K:Gadający samochód.
K:W czym mogłem go widzieć? (w sensie w jakim filmie kinowym)
GB:Nic mi nie przychodzi do głowy.
K:Chwila, wygryzł mnie serialowy aktorzyna,
K:który nie grał w żadnym znanym filmie?
GB:Szczerze mówiąc...
GB:Jestem w szoku,|że tak pana potraktowano.
Aż sobie jeszcze raz ten trailer obejrzałam i no kurczę naprawdę to brzmi jakby Daniels miał mieć w odcinku jakąś większą rolę.
Jedyne co KITT gada to chyba ze dwa zdania gdy w tv u Goldbergów leci jakiś odcinek, no ale to się przecież nie liczy!.
Ale pomimo to odcinek śmiało obejrzeć można nie znając wcześniejszych przygód bohaterów. Mi się bardzo podobał, był zabawny i dużo gadżetów związanych z KR było.
BTW. Odcinek można podsumować słowami: "Kto ci KITTa ukadł?" xD
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum