Tak, pamiętam to. Jakie było zaskoczenie, kiedy zobaczyłam KITTa. A ja mam też pewną ciekawostkę. Nie wiem, czy kojarzycie norweskiego pisarza kryminałów- Jo Nesbø. Tak czy siak, utworzono film na temat jednej z jego książek i właśnie zauważyłam, że w filmie Pierwszy śnieg grał sam Val Kilmer jako Gert Rafto! Uwielbiam takie połączenia- aktor grający głos mojego kochanego KI3Ta i oprócz tego Skandynawia. Żyć nie umierać Jeżeli gdzieś to już zostało wspomniane, to wybaczcie.
Walczył przez dwa lata, obecnie na szczęście wreszcie wraca do zdrowia i sił a niedawno potwierdzono doniesienia, że ponownie zagra Toma "Icemana" Kazansky'ego w kontynuacji filmu Top Gun (planowana premiera: lipiec 2019).
Nawet Krzysztof Ibisz w końcu choć trochę się zestarzał!
A tak serio, to weź pod uwagę, że:
a) Kilmer w ciągu jakiejś dekady mocno przybrał na wadze,
b) którą drastycznie w wyniku choroby stracił,
c) a ciężka choroba odciska piętno na każdym.
...tak jak i czas!
Kolejne nawiązanie do KR - tym razem z serialu "Prawo Milo Murphy'ego", a ściślej crossoveru z Fineaszem i Ferbem (oglądajcie uważnie, to ułamek sekundy):
Spoiler:
A pełna wersja pojawiła się dużo wcześniej, w samym Fineaszu i Ferbie
Może nie wprost, ale w netflixowym serialu Paradise PD (którego w sumie nie polecam...) pojawia się motyw gadającego samochodu policyjnego o charakterze kobiety, który bardzo szybko... wchodzi w bardzo toksyczny związek ze swoim kierowcą (poniżej tylko fragment):
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum