Też ją widziałem i chciałem ją wstawić ale w wesji po polsku brzmi to …. bardzo źle Pierwsze co się w niej rzuca to brak licencji dlatego KITT to PITT Bonie to Connie a Michael to … Michałek Zarzucam linka do angielskiej wersji językowej tu jakoś to brzmi https://www.youtube.com/watch?v=nilf1pA75NA
faktycznie brzmi zdecydowanie lepiej chodź w mojej opinii również ta Polska wersja trzyma swój reklamowy humor. Niestety jak to bywa w reklamach licencja nie została wykupiona stąd owe zmiany lecz mimo wszystko każdy wie o jaki serial chodzi
Tak bardzo nieustraszonej reklamy (tym bardziej po polsku) jeszcze nie mieliśmy. Tym razem nie możemy mówić o nawiązaniu, tylko wręcz o kopii/odwzorowaniu "Knight Ridera", co bardzo cieszy Dubbing prosto z Disney Channel, czy innej dziecięcej stacji, ale można się łudzić, że to było celowe Tak, czy inaczej, mi się podoba
Momentami bardziej udana, momentami mniej, ale z pewnością warta obejrzenia ciekawostka:
Pełnometrażowy PILOT "KNIGHT RIDERA" stworzony/"odegrany" w silniku gry GTA V.
Warto dodać, że słyszymy oryginalną ścieżkę z serialu, tylko część wizualna jest nowa.
Wersja niemiecka, ale zawsze można sobie puścić równolegle z DVD polskie audio
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum