Dziś udało mi się trafić na początek powtórki drugiej części pilota. Nie wiem w sumie kto czytał, ale bardzo słaby lektor...
Za to zwiastun, który stacja przygotowała, żeby promować nie tylko KR, ale też i "Słoneczny patrol" (bo te dwa seriale lecą razem, na 40. lecie kaiery Hoffa ) przezabawny. Niestety, nie udało mi się go nagrać, a nie widzę, by się nim gdzie chwalili w sieci...
Już w poniedziałek 1 sierpnia, zaledwie dzień po premierze w USA, na kanale Sci-Fi Universal polska premiera filmu Rekinado 4: Niech szczęki będą z tobą. W roli nieustraszonego ojca głównego bohatera podobnie jak w poprzedniej części, oczywiście David Hasselhoff
EDIT: Film ma sporo smaczków dla fanów Hoffa Z samego zerknięcia na podglądzie wyhaczyłem, że:
- w jednej scenie David gada do zegarka
- pojawiają się córki Davida - Taylor-Ann i Hayley
- pojawiają się aktorki znane ze Słonecznego Patrolu - Alexandra Paul i Gena Lee Nolin, które mówią, że z Hoffa taki ratownik i że zawsze chciały pracować na plaży ale ratowniczkom za mało płacą xD
Dołączcie do tego totalną absurdalność filmu i fakt, że lektorem w polskiej wersji jest Tomasz Knapik - seans musi być udany
Minął rok, minęły kolejne Święta, więc...w telewizji ponownie "Świąteczny konsultant" z Davidem
Emisja w sobotę, 12 stycznia o 16:30 na antenie TV Puls!
...a po filmie pozostaje zrobić jakieś zaopatrzenie na wieczór i noc i czekać na Knight Rider Party
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum