Tak, sprayem. A szybki to wiem, nie wyszly troche uszczelki ale inaczej się nie dało.
Co do KARRa to wersję z ,, K.I.T.T vs K.A.R.R ''
Jak nie zależało ci na uszczelkach to na czarnym silikonie też mogłyby pewnie siedzieć...
Zdradzisz pomysł na malowanie? Wymierzysz odległość na pasek i reszte zakleisz taśmą malarską czy?
eNeR napisał/a
Dobry pomysł z tablicą, zdecydowanie papier foto zrobi robotę
Kiedyś pewnie i robił, jednak w czasach drukarek 3D, można wydrukować tablicę, której literki da się wyczuć pod palcami, choć to oczywiście większe koszta niż papier fotograficzny.
_________________ "A na co mnie żyć, jak ja tej ziemi nic pomóc nie mogę"-Pawlak
Tak, sprayem. A szybki to wiem, nie wyszly troche uszczelki ale inaczej się nie dało.
Co do KARRa to wersję z ,, K.I.T.T vs K.A.R.R ''
Jak nie zależało ci na uszczelkach to na czarnym silikonie też mogłyby pewnie siedzieć...
Zdradzisz pomysł na malowanie? Wymierzysz odległość na pasek i reszte zakleisz taśmą malarską czy?
eNeR napisał/a
Dobry pomysł z tablicą, zdecydowanie papier foto zrobi robotę
Kiedyś pewnie i robił, jednak w czasach drukarek 3D, można wydrukować tablicę, której literki da się wyczuć pod palcami, choć to oczywiście większe koszta niż papier fotograficzny.
Pytasz o zaklejanie szyb tak? jeżeli tak.
To pierw cienkim flamastrem rysuje do okola szyby pasek, przyklejam nastepnie tasme i po tasmie robie to samo, idąc szlaczkiem narysowanego wczesniej paska na szybie. Potem sciągam delikatnie tasme i po prostu wycinam, potem przyklejam znow na szybe z wycietym ,,szablonem'' na uszczelki. I maluje juz normalnie szybe czarną farbą. Ofc maluje w miejscach uszczelek.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum