Właśnie miałam o nich pisać.
Jeżeli ktoś je ogladał czy mógłby rzec czy dużo jest tam spoilerów, ponieważ prawdę mówiąc boję się ich otwierać, żeby nie dowiedzieć się za dużo.
Jakby co "ostrzegam" też, że wkrótce mogą pojawić się następne framenty.
Ale ostatnio wyczytalam, ze producenci podobno rozwazaja mozliwosc, by kiedys KI2000 sie pojawil w serialu. Ja w sumie mam wzgledem tej informacji mieszane uczucia, no bo jakim cudem skoro w nowym KI3000 sa niby jakies czesci z KI2000?
ja coś słyszalem, czy czytałem, może nawet na tym forum gdzieś, nie pamiętam ( ), że on miał umowe na TYLKO samochody General Motors(Pontiac) a nie Forda (Mustang)
Fenix The Best napisał/a
Ale wiesz, jak coś nie wypali to i Ty i Twoi ludzie dostaną niezłe bęcki. Razz
to ja wtedy uruchamiam swoich ludzi w Rasijji
Fenix The Best napisał/a
Ale właśnie mi się włączył agresor, więc lepiej nie podchodżcie zbyt blisko...
wszyscy kochamy studiować
co do tych 5 klipów. po ich obejrzeniu możn a już cały początek sobie przewidzieć ale nie będę spoilerował (prócz tego że chcieliscie Vala? macie wala : P
Filmik 1szy - KITT (KI3000) w garażu...mały spoiler w związku z oryginalnym KITTem
Filmik 2gi - przejażdżka Sary KITTem (KI3000) - próbka głosu Vala Kilmera + wnętrze auta - mam nadzieję że to fragment z fazy produkcyjnej bo głos KI3000 (Vala) brzmi jak narratora, a nei samochodu, powinni go troszkę skomputeryzować żeby była jakaś róznica od głosu normalnego cżłowieka, bo tak trochę to nie pasuje:/
Filmik 3ci - Mike doprowadza siędo bankructwa w kasynie, gdzie odnajduje go Sara
Filmik 4ty - Mike i Sarah uciekają z kasyna; walka Mike'a, której fragment był w jednym z ostatnich filmików
Filmik 5ty - Sarah prezentuje Mikowi możliwości KITTa, a Mike ma coraz większe gały i strzela zabójcze miny no i gada niezłe teksty, ogólnie mega lol xD A Sarah mówi: KITT, just ignore him. xD ...tutaj głos KITTa brzmi już zdecydowanie lepiej.
Tak więc spoilerów raczej nie za wiele, o ile w ogóle są
Wlasciwie nie wiadomo czemu Daniels nie gra KI3000. Wink
Ale ostatnio wyczytalam, ze producenci podobno rozwazaja mozliwosc, by kiedys KI2000 sie pojawil w serialu. Ja w sumie mam wzgledem tej informacji mieszane uczucia, no bo jakim cudem skoro w nowym KI3000 sa niby jakies czesci z KI2000?
ja coś słyszalem, czy czytałem, może nawet na tym forum gdzieś, nie pamiętam ( ), że on miał umowe na TYLKO samochody General Motors(Pontiac) a nie Forda (Mustang)
Ale przecież to chodziło o Arnetta nie o Danielsa.
Zresztą z tego co się orientuje to Daniels raczej udzialał się jako aktor niż "dubbing".
[quote="Szajba"]
Fenix The Best napisał/a
Ale właśnie mi się włączył agresor, więc lepiej nie podchodżcie zbyt blisko...
wszyscy kochamy studiować
Ale to nie dlatego...
[quote="Szajba"]
co do tych 5 klipów. po ich obejrzeniu możn a już cały początek sobie przewidzieć ale nie będę spoilerował
Ale chodzi tylko o początek czy także dalszą część fabuły?
Duzo jest spoilerów?
Dużo rzeczy których jeszcze nie widzieliśmy?
ale tyś już spoilera zrobił szczególnie z tym Valem
a tak btw:
może jestem dziwny, ale wyglądem to ten Mustang nawet do końca bieżnika Pontiacowi nie dorasta bo mustang skonczył się na klasycznych Shelby
Fenix The Best napisał/a
Ale chodzi tylko o początek czy także dalszą część fabuły? Razz
Duzo jest spoilerów? Razz
Dużo rzeczy których jeszcze nie widzieliśmy? Razz
eNeR napisał już
Fenix The Best napisał/a
Ale przecież to chodziło o Arnetta nie o Danielsa. Razz
Zresztą z tego co się orientuje to Daniels raczej udzialał się jako aktor niż dubbing. Razz
Wysłany: 13-02-2008, 00:34
eNeR! napisał/a
EDIT: tia..za 5 dni okaże się że z tym Valem to była plota, a tak naprawdę od samego początku KI3000 miał być Daniels i to on będzie głosował xD
Mnie już nic nie zdziwi szczerze mówiąc XD jeszcze się okaże że naprawdę to Stuhr mu podkłada ten głos XD naprawdę jak się komu chce niech napisze o tym ficka "o losach KITTowego głosy"
uu pięknie poskładali to autko:> aż żal samochodu....
EDIT:
Cytat
Wlasciwie nie wiadomo czemu Daniels nie gra KI3000. Wink
Ale ostatnio wyczytalam, ze producenci podobno rozwazaja mozliwosc, by kiedys KI2000 sie pojawil w serialu. Ja w sumie mam wzgledem tej informacji mieszane uczucia, no bo jakim cudem skoro w nowym KI3000 sa niby jakies czesci z KI2000? Razz
Właśnie wymyśliłam jak to by było możliweXD
był taki odc oryginalnego KR że Michaelowi pamięć się cofneła do czasów jak był Longiem... tu może być podobnie tylko że z KITTem:)
Wtórne? no tak... ale ile ciekawych i zabawnych scen mogłoby powstać:)
_________________ The light and darkness are not good and evil.
Głos z opublikowanych ostatnio fragmentów może jest bardziej w stylu starego KITT'a przy czym czasem nasuwa mi skojarzenia z Bondem Poprzedni głos zdecydowanie bardziej pasował do wypowiedzi i całość tworzyła dla mnie styl jakby Terminatora. A tak... Jak na razie nijak.
A ze współczesnych reklam KR najbardziej podoba mi się ta:
Głos z opublikowanych ostatnio fragmentów może jest bardziej w stylu starego KITT'a przy czym czasem nasuwa mi skojarzenia z Bondem Poprzedni głos zdecydowanie bardziej pasował do wypowiedzi i całość tworzyła dla mnie styl jakby Terminatora. A tak... Jak na razie nijak.
Część oodczuć mam podobnych.
Wydaje mi się, że KARRowaty głos Arnetta bardziej pasował do samochodu.
Ale jeszcze barwa i brzemienie głosu może się trochę zmienić, więc na razie nie będę się wypowiadać poki nie wiem jak bedzie finalna wersja brzmiec.
BXMASTER napisał/a
A ze współczesnych reklam KR najbardziej podoba mi się ta:
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum