Nie zajrzałem Pozatym nawiązanie do Knight Ridera przewija się również w Ali G In Da Hause. Głowny bohater ściga się tam z inną furą i mamy w tle Knight Rider Theme
Polsat zaczyna mnie zadziwiać.
Właśnie się skończył odcinek serialu "Sabrina-Nastoletnia czarownica". Bohaterka w przedostatniej scenie wyczarowała sobie jakiegoś przystojniaka który się zdziwił że trafił do jej mieszkania i oświadczył "Właśnie miałem wyciągać Hasselhoffa z płonącej Corvetty", a po chwili "Hasselhoff może poczekać". Kolejny zbieg okoliczności, nieźle
Żeby sprowadzić temat na właściwe tory, a właściwie, żeby zapobiec wykolejeniu się tematu, dodam, że Michael Knight i KITT odegrali ciekawą rólkę w serialu "Diff'rent Strokes".
Wpiszcie sobie w youtubie "diff'rent strokes knight rider" i napewno Wam się coś wyświetli. Mam dzisiaj tak wielkiego lenia, że nie chce mi się podać Wam gotowych linków. Sry.
Czy Postal to ta gra, gdzie obrywa się ludziom głowy i sika do nich?
Filmik z Pierwszej Milości skomentowałam na youtubie pod linkiem, który podał eNeR. No i w sumie tam zawarłam, to co chciałam rzeknąć nt. tego filmiku.
Może Polsat i nowego KR ściągnie?
Podobno jakaś stacja z Australii już ściągneła KR.
Po drugie - sam sprawdziłem - całą grę DA się przejść nie robiąc nikomu krzywdy.
Tórcy byli bardzo sprytni - brutalność gry zależy wyłącznie od brutalności gracza
Kończąc OT - byłoby bardzo miło, gdyby Nowy KR pojawił się kiedyś w naszej telewizji..a i takie rózne smaczki i lole jak w "Pierwszej miłości" ( ) niech się pojawiają, będzie wesoło
No to, że jest jakieś nawiązanie (w osobie aktora) do KR w innym serialu. Tak dbasz o porządek, a chcesz, żebym nowe tematy zakładał Chyba lepiej się podczepić.
To jest tylko aktor z KR grający w innym serialu.
Nawiązania do KR wielkiego nie ma.
Nie oburzaj się, jestem tutaj właśnie od pilnowania porządku.
//Tym razem zgodzę się z Riderem. RCIII, może nie jest całym Knight Riderem, ale jedną z głównych postaci, która może się z nim kojarzyć. Ponieważ nie ma bardziej odpowiedniego tematu, prawdopodobnie ja również wybrałbym ten.
Ale nie kłóćcie się od razu, każdy ma prawo mieć swoje zdanie tak samo nie musicie się zgadzać z moim. Pozdrawiam, Pik
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum