Cieszyć się, a nie marudzić!
A tak na serio to chyba każdego stać, bo w końcu kupujecie raz, i macie już na zawsze swój ulubiony serial.:)
Super, że wreszcie będzie można legalnie zdobyć wszystkie odcinki po polsku.:)
Widać, że głosów w ankiecie było na tyle dużo, iż wydawnictwo postanowiło wydać osobno nasz serial:) Może stąd takie opóźnienie z podaniem wyników.:)
Dodam jeszcze, że raz na dwa tygodnie można wysupłać te 10, 20zł na ulubiony serial.
Jeżeli ktoś by miał zamiar kupywać oryginalne boxy, to nie dość, że nie byłyby one w wersji polskiej (a to dla niektórych ogromna przeszkoda), to jednorazowo trzeba wyłozyć więcej pieniedzy.
Pozatym Przystanek Alaska sprzedawany jest po 9,95zł w stałej cenie, nie orientuje sie ile kosztuje Monk lub coś innego.
Wysłany: 28-05-2008, 18:03
JOY :D:D pięknie po prostu ( ja zbankrutuję na ty wszystkich DVD ale będę szczęśliwym bankrutem:D) a kiedy spotka nas to niezwykle wielkie szczęście? nie ma tam może napisane ( to nie na moje oczy-_-)
_________________ The light and darkness are not good and evil.
Wysłany: 28-05-2008, 18:14
sorka ale mnie komp dziś męczy ( robienie prezentacji itp) i mogłam niedoczytać:) ale to chyba znaczy że będzie szybciej niż w kwietniu przyszłego roku co nie??
_________________ The light and darkness are not good and evil.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum