Zapraszam do oglądania filmików z Nieustraszonego z Polskim lektorem na YouTube, między innymi są tam takie jak K.I.T.T. w Trybie Ataku, Turbo Boost. Oczywiście słucham propozycji, jakie byście chcieli żeby znalazły się na YouTube
Pisze tu bo nie ma chyba takiego tematu a nie chce zakładać nowego.
http://www.youtube.com/watch?v=2zpFBBWm-ks tu jest taka piosenka od 42 sekundy
znam wykonawce ale nie znam tytułu nie wiem nie moge znaleźć pomoże ktoś?
_________________ "A na co mnie żyć, jak ja tej ziemi nic pomóc nie mogę"-Pawlak
"My nie potrzebowaliśmy ustaw, by ludzi niekompetentych umieszczać na stanowiskach szefów państwowych spółek"-Ewa Kopacz
Trzeba też brać pod uwagę to, że KR ma takie coś, jak prawa autorskie i wrzucanie serialu do sieci jest naruszeniem owych praw. Prędzej czy później i tak filmiki zostałyby usunięte z serwisu youtube.
Już od dawna jest jeden odcinek. Ale tylko 1. Jeśli przeszkodą są prawa autorskie to dlaczego wrzucane są inne seriale np TKR?
Prawa autorskie są zawsze przeszkodą, o ile nie robi tego ktoś, kto je posiada i wyraża zgodę. A TKR to widać tak się nie nie przejmują, skoro ciągle wiszą. Podejrzewam, że oryginalny/nowy KR byłby szybko zdjęty.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum