Ja pamiętam te serialiwo jak przez mgłę, jak było na Polsacie...a głównie dlatego jak przez mgłę, bo go nie oglądałem ...jedyne co pamiętam to to, o czym napisał BX...denna gra aktorów, nuda, nuda, nuda...wspomniałem o nudzie?
...ale na obecna chwile, obejrzalbym pierwszy i ostatni odcinek, tak, zeby zobaczyc cos innego zwiazanego z KR...z ciekawosci. Moze ktoregos dnia sciagne z eMule te dwa odcinki
...ale tak...zgadza się...to nie bylo to, co nasz stary, dobry Nieustraszony...
ja też glądałem ten serial ale jak dla mnie jest wnim za dużo samochodów brakuje mu tej fabuły z nieustraszonego niema jak nasz serial poprostu KITT NIEMA SOBE RÓWNYCH ja i tak wole K.I.T.Ta jest super
Wydaje mi się, że jeszcze dosyć ciekawym odcinkeim był bodaj 1x04 KRO.
Pojawil sie wtedy ten bodaj nastepca KITTa, tez czarny samochod, ale mial cos z psycha nie tak.
Ten odcinek też w jakiś sposób nawiązywał do "starego" KR.
Ten odcinek też w jakiś sposób nawiązywał do starego KR.
O, to ciekawe
Z czasów, kiedy TKR leciał na Polsacie niewiele pamiętam, mimo, że to nie było dawno...ale nie dlatego, po prostu nie oglądałem prawie wcale ...dlatego mimo wszystko chętnie zobaczyłbym sobie dwa odcinki - pierwszy i ostatni - i tylko tyle, bo niestety, ale paradoksalnie to właśnie TKR - a nie KR! - wali kiczem po gałach...zawiewa nudą itd...ech.
Ostatnio zmieniony przez eNeR 30-10-2008, 20:03, w całości zmieniany 1 raz
No ale jak to jest? Znaczy to, że gdy jeszcze w poprzednim życiu był policjantem urodziła mu się córka i on przez całe życie o tym nie wiedział ?
Za trudne pytania zadajesz.
Jak się dowiem, to Ci powiem.
Pamiętam tylko tyle, że przypuszczała, że jej ojcem jest Michael. A czy to prawda to byc może okazało by się w 2 sezonie.
Bo inaczej pokazali by jego twarz, czy coś, albo w ogóle by go nie pokazywali, bo każdy wie, że Knight to Hoff. Dlatego pokazali go w ten sposób i w ogóle po to, żeby tak to zakończyć Nie mieli już ani pomysłów ani oglądalności
Ostatnio zmieniony przez eNeR 30-10-2008, 20:09, w całości zmieniany 1 raz
Kiedyś czytałam, że miał powstać 2 sezon, ale Hoff nie zgodził sie w nim wystąpić, więc m.in. dlatego nie powstała kontynuacja.
Bo w gruncie rzeczy to właściwie cała seria to były flaki z olejem, a dopiero na koniec zaczęło się cos dziać. Człowiek ma juz nadzieję, a tu koniec serii.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum