Heh, aż sam się sobie dziwię, bo to jest niewytłumaczalne, ale jak mawia znany myśliciel Ferdynand Kiepski, są na świecie rzeczy, o których się fizjologom nie śniło.
Mniej więcej tydzień temu do głowy wpadła mi pewna melodia. Wiecie, jak to jest - co jakiś czas się przypomina, jakby ktoś w mózgu włączał Wam "play". Za nic nie mogłem sobie przypomnieć co to za muzyka, ale byłem pewien, że z jakiegoś starego serialu, z czołówki. Ile ja się nakombinowałem..jednego dnia: może Viper..drugiego: może jakiś JAG..później: może któryś z Robin Hoodów, może..aaach! A muzyczka wciąż chodziła po głowie. W końcu sobie przypomniałem - tak, to Team Knight Rider!

I tu moje zdziwienie było przeogromne - nie obejrzałem w życiu więcej jak 5 odcinków, parę lat tej muzy nie słyszałem, a tu taki zonk!
Teraz oczywiście próbuję znaleźć gdzieś tą muzykę z intro w mp3, ale wszędzie jest tylko z gadaniem, zgrana z serialu..
..a tak btw - znalazł ktoś może jakiegoś porządnego ripa, bez reklam, bez żadnych szwedzkich napisów i innych dziwactw (bo takich wersji jest najwięcej)? Może bym w końcu obejrzał - jak skończy się KR (mam na myśli polskie wydanie) trzeba coś oglądać, akurat bym sobie machnął