Myślałem już dawno, aby uruchomić coś dla zagranicznych gości, ale powiem szczerze, że nie wpadłem na tak prosty pomysł o uruchomieniu dla nich tylko specjalnego działu na forum.
A kto z użytkowników zna angielski na poziomie umożliwiającym pisanie w tym dziale?
Właśnie zdałem sobie sprawę że post o dziale forum umieściłem w złej kategorii I naprawiłem błąd Może to zbytnia pedanteria ale lubię gdy wszystko jest pefekt.
Cóż... Proponuję utworzyć kategorię "Coś na temat English" i tam o tym dyskutować. Co do moderowania, to mogę zrobić z tym tematem co chcę, bo temat należy do strefy, którą pilnuję ja.
Rycerzykowy Zapieprzajek. Ludek kóra nichono ale dała w tać nebespecnym światkou.
Micheal Knight. Młoda a samotnik brani słaba a bezbrona a świtku zła ludek diła a to poza prwem.
No proszę, jak pięknie! Można by wspólnymi siłami cały odcinek napisać ..może kiedyś..no czyż to nie jest piękne?
Pik napisał/a
A kto z użytkowników zna angielski na poziomie umożliwiającym pisanie w tym dziale?
Jeśli o to chodzi, to oczywiście również mogę coś pisać, jednak z tego co zaobserwowałem Fenix i BX lepiej zgłębili anglistyczne tajniki
..tak więc ze świadomością niedociągnięć/niedouczenia zgłaszam się
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum