Nie chcę za każdym razem, gdy zrobie jakieś małe uaktualnienie dodawać na ten temat newsa, więc w tym dziale będę zamieszczał informacje o wszelkich zmianach.
Na stronie głównej będę pisał tylko o większych/ważniejszych modyfikacjach.
Oczywiście możecie tutaj komentować wprowadzane zmiany.
Pokazywanie emaila w profilu:
Możliwość ukrycia dla użytkowników. Adres email niewidoczny dla gości.
Ocenianie:
W niektórych miejscach, aby zobaczyć ocenę użytkowników trzeba było wcześniej przyznać swoją. Usunąłem tę niedogodność.
Poza tym dodałem oceny w artykułach.
Komentarze książek:
Dodałem możliwość komentowania książek.
Czyli wyświetlanie na prawym panelu użytkowników aktualnie przeglądających serwis. Do tej pory była taka opcja tylko na forum.
Ukryj obecność
Opcja w profilu do ukrycia wyświetlania nicku w w/w listach. Działa zarówno w spisie dotyczącym serwisu jak i forum.
Ukrywać się nie będę, ale opcja "online czy nie" jest bardzo fajna!
...to znaczy obie wprowadzone zmiany są fajne Pik, tyle tych zmian, ciągle jakie śnowe, Ty chyba będziesz zdawał maturkę z tego
Hehehe. Zastanawiam sie czy kiedyś nie podciagnać Pika żebym zostal "adminem junior" Jednakże nie znam sie na językach internetowych, a widzę że ta strona jest w PHP
Pik, tyle tych zmian, ciągle jakie śnowe, Ty chyba będziesz zdawał maturkę z tego
Problem w tym, że nie..
Po prostu mi się nudziło.
Miało się to szybko zrobić, ale jakoś tak wyszło, że pracowałem kilka godzin..
K.I.T.T. napisał/a
Zastanawiam sie czy kiedyś nie podciagnać Pika żebym zostal adminem junior Jednakże nie znam sie na językach internetowych, a widzę że ta strona jest w PHP
Żeby zostać adminem nie trzeba znać PHP - i tak nie pozwole Wam zabrać mi przyjemności w modernizowaniu serwisu.
Starajcie się, bo może kiedyś się kogoś przyjmie...
No to ja cie informuje że dziś, 4 lutego 2007 zaczynam pracować nad możliwością przyjecia stanowiska admina. Wiecej informacji - lepiej przez inne środki "e-komunikacji"
Ja się znam doskonale na języku internetowym - www - world wide web, http - cośtam z adresem, google - wyszukiwarka, spam - śmieci itp...no to jak, zostanę adminem seniorem?
(-> jeśli ktokolwiek potraktował to powaznie to jest w błędzie )
OOO, no prosze eNeR!, calkiem śmieszne są twoje wytłumaczenia na temat sieci Web
eNeR! napisał/a
www - world wide web, http - cośtam z adresem, google - wyszukiwarka, spam - śmieci itp...
A ja powiem tak :
HTML - jakis język internetowy, ma pełno skrzeczących i latających wszedzie znacznikow, np. jakaś META, BODY (czyżby ktoś istniał pod postacią znacznika?), itd.
Eche..to tak jak j dziś na egzaminie z KPA - "Zobowiązany - osoba bądź organ mająca jakieś zobowiązania (...)" I tak sobie można tłumaczyć do woli
...ale dobra, już się zamykam i kończę OT, bo to w końcu o zmianach w serwisie
(...choć gdybym był baby adminem albo nie wiem, ass'dminem to by była na pewno ciekawa zmiana )
Wątpię aby Pik potrzebował teraz administratora. Poza tym musib być to ktoś godny zaufania o czym rzeczona osoba z pewnością wie ale uświadamiam pozostałych. W te czy wewte jest dwóch adminów, jest armia moderatorów, jest Fenix... to chyba wystarcza.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum