Knight Rider Polska - Forum :: Zobacz temat - Czego słuchacie? - Rozmowy o muzyce [Archiwum]

Wróć do serwisu         FAQ         Download         Edytuj profil w serwisie          Księga gości          International guests

Strona główna forum      Szukaj      Użytkownicy      Rejestracja      Zaloguj

Poprzedni temat :: Następny temat
Idź do strony Poprzedni  1, 2, 3 ... 74, 75, 76 ... 98, 99, 100  Następny
Czego słuchacie? - Rozmowy o muzyce [Archiwum]
Autor Wiadomość

Fenix The Best Płeć:Kobieta
Moderatorka
Zarząd-Fenix

PostWysłany: 11-10-2009, 16:53    Odpowiedz z cytatem

Mi nawet jej głos nie pasuje do takiej muzyki. Razz
Jakoś tak zbyt miękko brzmi.

Nie jestem klockiem lego, nie muszę do niczego pasować.
Przejdź na dół
Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość Odwiedź stronę autora

Numer Gadu-Gadu
2708238

FROST Płeć:Mężczyzna

PostWysłany: 11-10-2009, 17:48    Odpowiedz z cytatem

Bartek Królik-gites
Agnieszka Chylińska-spoko
eNeR! napisał/a:
Posłuchajcie: http://teledyski.onet.pl/10172,5571728,teledyski.html

O kur... co to za ....?
Chyba się Agnieszce po porodzie coś w głowie przestawiło.
Ten utwór nigdy nie powinien był powstać! Evil or Very Mad

eNeR! Płeć:Mężczyzna
Moderator / DJ
Zarząd-eNeR

PostWysłany: 12-10-2009, 12:53    Odpowiedz z cytatem

Nowa piosenka Michaela Jacksona

Na oficjalnej stronie Michaela Jacksona można posłuchać premierowej piosenki Króla Popu zatytułowanej This is it. Utwór promuje dwupłytowy album z muzyką wykorzystaną w filmie Michael Jackson's This is it. Premiera albumu 26go października, premiera filmu dwa dni później.

Piosenka do posłuchania tutaj: http://www.michaeljackson.com/pl/node/326415

Numer Gadu-Gadu
7710587

Rider Płeć:Mężczyzna
Konserwator
Grafik

PostWysłany: 13-10-2009, 17:08    Odpowiedz z cytatem

No to siem pochwalem Razz.

Człowiek się starzeje i przychodzą wraz z wiekiem takie chwile, w których robi coś, czego zazwyczaj nie robił.

Poszedłem do empiku Razz.

Jak już wspominałem pare dni temu zespół Audiofeels wydał swoją pierwszą płytę, której tytuł brzmi Uncovered. Płyta spodobała mnie się na tyle, że postanowiłem ją zakupić.

Jako, że w Media Markt zabrakło płyty dla mnie ( Rolling Eyes ) zostałem zmuszony odwiedzić miejsce zwane empikiem. Kiedy udało mnie się wkońcu dowiedzieć, gdzie znajduje się najbliżej położony mojej codziennej trasy empik zebrałem się i udałem się po wykładach do tego jakże nieznanego mnie miejsca. Wchodzę do sklepu, patrzę i oczywiście pierwsze co mnie wkurzyło to to, że nic nie jest tak poukładane jakbym tego chciał Razz. Jako, że jestem chłopak sprytny po minucie znalazłem stoisko z muzyką.

Niestety zły sklep zastawił na mnie jeszcze jedną pułapkę. Gdzie do cholery moze byc ta płyta?! Jako, że czytać umiem wypatrzyłem stanowisko z muzyką polską. Myśle dobra jest, chlopaki nasze to pewno znajdę tu ich płytę. O ja naiwny... Rozglądam się po półkach, patrzę i widzę takie dwie z napisem nowości. Myślę płyta wydana 5 października pewno tu znajdę. Powtórzę się. O ja naiwny...

Jednak miejsce, w którym znalazłem wkońcu wypragnioną płytę nie jest już takie śmieszne. Półka miała napisane "top 20"... Myślę sobie uuuuu nie pogada.

Płyta jest na miejscu 8 jeżeli chodzi o najpopularniejsze płyty, co jest wynikiem tym bardziej imponującym, że minął tydzień od premiery. Zadowolony wróciłem do domu.

Śmieszna sprawa, nie wiem kiedy, ale przespałem moment, kiedy ceny płyt spadły poniżej kwoty 50zł. Za płytę Audiofeels zapłaciłem 34,99zł. Pozytywne zaskoczenie, tym bardziej, że płyta wydana nielicho. Pierwsze pytanie jakie nasunęło mnie się przy oglądaniu brzmiał gdzie jest pudełko? Chyba ktoś się nie bał i... ukradł.

Okazało się jednak, że dożyłem czasów, w których pudełko na płytę stało się zbędne Razz. Zamiast tego mamy bardzo fajne kartonowe... coś (znawcy, dajcie znać jak to się zwie Wink ).

Z wierzchu wygląda to tak:

Z tyłu tak:

Okładka wykonana naprawdę fajnie i z pomysłem, wygląda to naprawdę super.

No nic, jak to mówi staropolskie porzekadło nie liczy się wygląd a to co jest w środku.
Zgodnie z tym otworzyłem "cosia" i moim oczom ukazał się...

Właz kanalizacyjny Laughing

Zdjęcie poglądowe drugiej strony po rozłożeniu:

Obok płyty po lewej stronie znajduje się książeczka:

W niej każdy z Chłopaków dziękuje komu chce Wink.

Co do zawartości płyty napisałem juz swoje. To jest mój klimat, płyta zrobiona bardzo porządnie, jest to coś troszkę innego niż to co do tej pory było wydawane. Nie żałuję zakupu i gorąco polecam wszystkim zainteresowanym i niezaiinteresowanym ten wyrób, bo jest to coś więcej niż zwykła muzyka rozrywkowa.

Przepraszam za kiepską jakość zdjęć, ale na tyle pozwala mnie telefon Smile.

Piszę poprawnie po polsku.
Powrót do góry

FROST Płeć:Mężczyzna

PostWysłany: 13-10-2009, 23:28    Odpowiedz z cytatem

Rider napisał/a:
Jako, że jestem chłopak sprytny po minucie znalazłem stoisko z muzyką.

He he he spryciarz jak nic! Twisted Evil

Moderator / DJ
Zarząd-eNeR

PostWysłany: 13-10-2009, 23:30    Odpowiedz z cytatem

Takie kartonowe pudełko, w którym wydany jest album, a które staje się coraz bardziej popularne, to tak zwany digipack Wink Dobrze jednak, że wydawcy jeszcze nie wpadli na to, żeby umieścić krążek w kartonie. To by było bardzo kiepskim pomysłem, bo płyta by się rysowała za każdym razem przy wkładaniu, wyjmowaniu i transporcie. Zatem całe szczęście, że ten jeden kawałek plastiku został Razz Płytka wygląda ładnie a ja przy okazji muszę sprawdzić ich wykonanie Just the two of us, bo kocham tą piosenkę i słuchałem niemal wszystkich wykonań..to będzie z pewnością niezła ciekawostką..ale jak oni zrobili saksofon? Razz Się zobaczy 8)

Numer Gadu-Gadu
7710587

SaoPaulo Płeć:Mężczyzna
Ik ben Ajacied !!!

Ostrzeżeń:
 2/3/4

PostWysłany: 19-10-2009, 15:27    Odpowiedz z cytatem

Potrzebuje samą muzykę z tej piosenki: http://www.youtube.com/watch?v=yS4a2vGDkl4

eNeR! dasz radę załatwić albo ktoś inny? Smile

Numer Gadu-Gadu
7837968

Moderatorka
Zarząd-Fenix

PostWysłany: 19-10-2009, 16:01    Odpowiedz z cytatem

Sao, poszukaj na serwisie OdSiebie. Razz
Tam możesz nawet i przesłuchać przed pobraniem. Smile

Powrót do góry

Numer Gadu-Gadu
2708238

Moderator / DJ
Zarząd-eNeR

PostWysłany: 31-10-2009, 20:50    Odpowiedz z cytatem

DJ eNeR! Club Mix #46 - Birthday Party!

Download: http://www.sendspace.com/file/itbhz5

Zapraszam Was serdecznie do pobrania mojego najnowszego mixu! Smile

Znów jest to mix inny niż wszystkie, ale tym razem z innych względów - jest to mix, który miałem przyjemność zagrać podczas swoich urodzin w pewnym klubie, jest on w związku z tym inaczej pocięty - nie stanowi trzech odrębnych części, a całość przeciętą na trzy kawałki. Także z tego samego powodu nie usłyszycie w nim moich standardowych dżingli/wstawek (typu DJ eNeR is in the mix itp itd). Mimo tych zmian to jednak kolejna porcja dobrej klubowej muzyki, no i dla mnie wyjątkowa, bo urodzinowa. Tak więc zapraszam Was wszystkich do ściągnięcia i jak zawsze życzę miłego słuchania i dobrej zabawy Smile

Numer Gadu-Gadu
7710587

tamersa Płeć:Kobieta
Złok i mroo

PostWysłany: 04-11-2009, 13:55    Odpowiedz z cytatem

w końcu udało mi się przesłuchać mixu urodzinowego (na to trzeba mieć chwile spokoju). jak zwykle kawał dobrej muzyki idealnej do malowania. bardzo też przyjemnie zagłusza się nią sąsiada co remont od prawie miesiąca robi i wierci po ścianach:P
słyszałam tam kilka nieznanych mi kawałków, kilka ze znajomym głosem i parę co znam w innej wersji:) ogólnie wiadomo że człowiek lubi to co już kiedyś słyszał nawet w innej wersji dlatego te momenty sprawiły mi dużą radochęSmile trzymaj tak dalej:)

Moderator / DJ
Zarząd-eNeR

PostWysłany: 04-11-2009, 14:31    Odpowiedz z cytatem

Dzięki za komentarz i za miłe słowa Smile Coraz większymi krokami zbliża się nasza urodzinowa mega-impreza, na której z całą pewnością mogę stwierdzić, że nie zabraknie dobrze znanych przebojów - jako, że impreza odbędzie się tuż po Sylwestrze i Nowym Roku, będzie można usłyszeć największe hity roku 2009, nie zabraknie też tych utworków, które były bardzo popularne w latach poprzednich. Tak więc ta "radocha" i dobra zabawa będą nieodłącznym elementem, będzie się działo! Smile

..a jeszcze przed urodzinowym szaleństwem na pewno zaserwuję Wam kolejną zmixowaną porcję klubowych hiciorów Wink

Numer Gadu-Gadu
7710587

Moderatorka
Zarząd-Fenix

PostWysłany: 13-11-2009, 14:17    Odpowiedz z cytatem

Nowa, świetna piosenka Gagi, "Bad Romance". Smile

http://www.youtube.com/watch?v=65eBGYvcBTw

"Rah rah ah-ah-ah! Ro mah ro-mah-mah Ga-ga Oo-la-la!" Mr. Green

Powrót do góry

Numer Gadu-Gadu
2708238

Moderator / DJ
Zarząd-eNeR

PostWysłany: 13-11-2009, 14:45    Odpowiedz z cytatem

Szczerze mówiąc ten cytat mnie przeraził Laughing Chciałbym, żeby i to wyrecytował Walken Laughing
Gaga śpiewała ten kawałek w Saturday Night Live, ale w miksie piosenek i wtedy jakoś mnie nie zachwycił, zresztą nawet nie wiedziałem, że taki jest tytuł..natomiast singiel prezentuje się bardzo dobrze Smile Cholernie podoba mi się ten początek, te dźwięki od razu przywodzą mi na myśl moje ukochane włoskie horrory, gdzie pełno takich..zresztą biorąc pod uwagę fakt, że Gaga jest Włoszką, może to celowy zabieg Mr. Green ..zaś zacytowane przez Ciebie słowa w połączeniu z product placement ruskiej wódki brzmią bardzo słowiańsko, właściwie rosyjsko Laughing Czekam z niecierpliwością na ciekawe remixy, które na dniach ukażą się na maxisinglu no i cóż, uwielbiam te schizowe akcje Lady Gagi..jako fan horroru z radością obejrzałem końcową scenę, zresztą Gaga już wcześniej zdobyła uznanie horrormaniaków za akcje w teledysku Paparazzi, teraz znów fani kina grozy postawili jej dużego plusa. Oby tak dalej Mr. Green

Numer Gadu-Gadu
7710587

Moderatorka
Zarząd-Fenix

PostWysłany: 13-11-2009, 16:11    Odpowiedz z cytatem

Mi ten początek i końcówka nie wiedzieć czemu skojarzyła się z oryginalnym theme do Halloween. Smile No ale faktycznie chyba do włoskich lepiej pasuje. Razz

O a tu proszę nowy teledysk Britney "3". xP

http://www.youtube.com/watch?v=ilVoOe_QDng

BTW, śmieszne, obydwie panny w swoich teledyskach są ubrane na biało i rozchylają uda. Razz

Powrót do góry

Numer Gadu-Gadu
2708238

Moderator / DJ
Zarząd-eNeR

PostWysłany: 13-11-2009, 21:27    Odpowiedz z cytatem

Fenix The Best napisał/a:
Mi ten początek i końcówka nie wiedzieć czemu skojarzyła się z oryginalnym theme do Halloween.

Te same sample, bardzo podobne Smile Ale zdecydowanie najbliżej temu do włoskich arcydzieł Smile

Fenix The Best napisał/a:
obydwie panny w swoich teledyskach są ubrane na biało i rozchylają uda.

Smutna prawda o dzisiejszym showbiznesie.

Numer Gadu-Gadu
7710587
Strona 75 z 100 Idź do strony Poprzedni  1, 2, 3 ... 74, 75, 76 ... 98, 99, 100  Następny
Ten temat jest zablokowany bez możliwości zmiany postów lub pisania odpowiedzi