Ja mam taką prośbę, czy można zwiększyć rozmiar posiadanych avatarów i sygnaturek? Mój voicebox K.I.T.T.'a przez to traci dużo uroku, a do sygnatury nie mogę wkelić userbara
Ostatnio zmieniony przez Talerz 21-02-2008, 20:37, w całości zmieniany 1 raz
Rozmiar. 80 piskeli na 80 to stanowczo za mało. Normalnie wszędzie jest gdzieś ok. 130 na 130. A sygnaturka to standardowo 300 znaków, choć ja bym proponował 450.
Ostatnio zmieniony przez Talerz 21-02-2008, 20:37, w całości zmieniany 2 razy
No niestety, avataru większego nie dam, po prostu się nie mieści... Trudno Ale jakiś problem z sygnaturką mam, nie wyświetla jej nawet jak kliknę żeby to robiło
Ostatnio zmieniony przez Talerz 22-02-2008, 08:20, w całości zmieniany 1 raz
Niestety jest taki błąd forum, że aby pierwszy raz włączyć sygnaturki, trzeba edytować swoje poprzednie posty i pozaznaczać opcję "Dodaj podpis".. Tak wiem, mało wygodne.. W nowych postach już wszystko będzie działać.
Hmm...zgadzam się że jakieś potężniejsze avatary to zły pomysł, w ogóle to tworzy chaos, a tak jest wszystko ładnie.
..ale te powiększone do 100 avatary..bardzo mi się podoba ten pomysł
Nie nadszarpnie to wyglądu, bo będą się nadal mieściły, a będzie więcej możliwości:) Jak dla mnie mogłoby tak być ..oczywiście nie jest to rzeczniezbędna, ale dlaczego nie
Popieram. Nie licząc "bandyty ze Stanów" gify z podpisów dwóch użytkowników które pojawiły się w ostatnich dniach strasznie mi zamulają net, mam problemy z przewijaniem strony
Mi nawet duże gify w podpisach nie przeszkadzają, jeżeli nie jest zachwaina proporcja miedzy podpisem a treścią posta - a prościej, podpis nie powinien zajmować wiecej miejsca niż sam post.
Chociaż niektóre duże obrazki w podpisach są przesadą i chyba niedługo coś będzie trzeba z tym zrobić.
Nie rządem knight-rider.pl stoi lecz wspaniałością ludzi którzy mu służą.
To na razie ,a i rzeczywiście trzeba będzie coś z tym zrobić bo inaczej...
Pisał kiedyś taki jeden że nierządem knight-rider.pl stoi lecz gdyby zobaczył co się teraz w serwisie wyprawia to z krzesła by spadł i talerz z frytkami by mu się potłukł wieczną sromotę i nienagrodzoną szkodę przynosząc...
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum