"KI3T i semi inaczej niż w oryginale."
Właściwie jaka ciężarówka zagrała ta jak nazwałas semi( bardzo mi to potrzebne)
A tak wogóle ta semi pochodzi z odcinka KNIGHT FEVER
Wprowadzilas wielu ludzi w błąd
_________________ "A na co mnie żyć, jak ja tej ziemi nic pomóc nie mogę"-Pawlak
"My nie potrzebowaliśmy ustaw, by ludzi niekompetentych umieszczać na stanowiskach szefów państwowych spółek"-Ewa Kopacz
Czy mi się zdaje ale czy ten samolot nie jest taki sam jak w czołówce TKR
_________________ "A na co mnie żyć, jak ja tej ziemi nic pomóc nie mogę"-Pawlak
"My nie potrzebowaliśmy ustaw, by ludzi niekompetentych umieszczać na stanowiskach szefów państwowych spółek"-Ewa Kopacz
A czemu miałby być taki sam jak pomiędzy seriami minęło ponad 10 lat?
Bo Yo Dziadzia pokwękał żeby tamten samolot wykorzystać
Co prawda nie pamiętam już dokładnie, ale wydaje mi się, że Pontiac musiał wypaść z ujęć wykorzystanych w odcinku, bo pamiętam, że była na pewno kierownica KITTa, ale Pontiac..niee, chyba nie było..
Był, ale tylko jego fragment czyli silnik i dach po części przykryty jakąś narzutą, a obok wisiała jego maska Pontiac, który się tam znajdował nie był zadbany,nie był nawet to model wykorzystany w oryginalnym serialu, bo ten z squela miał twardy dach, nie miał nawet oryginalnych kół ponieważ w serialu widzieliśmy tylko jego fragmenty, nawet kierownica KITTa nie była na miejscu tylko leżała obok na stole...
Pierwszy samochód to KITT, drugi - nie wiadomo, ale mi przypomina trochę KI2Ta, a trzeci to KITTstang.
Gdy nagrano ta scenę, garaż był o wiele mniejszy i znajdowały się w nim tylko dwa samochody - Kittstang i ten pod płachtą (i m.in. dlatego podejrzewam, że to KI2T, bo podczas nagrań tej sceny na pewno mieli Trans Ama, musieli go przeciez do czegoś wykorzystać.). Potem jednak uznano, że garaż powinien być jednak większy, więc komputerowo go powiększono i przed dwoma samochodami doklejono jeszcze jednego KITTa. Wykorzystano do tego taki sam model Kitta, który posiada Rider w skali 1:18.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum