Mamy juz temat, w którym możemy wypowiedzieć się na temat pilota i przy okazji pospoilerować, ale imho przydałaby się nam jeszcze sonda, która bardziej bezpośrednio ukarze to, jakie emocje budzi film.
Dajcie też znać, jeżeli brakuje jakiejś opcji.
Ostatnio zmieniony przez Fenix The Best 24-02-2008, 15:51, w całości zmieniany 1 raz
Wysłany: 24-02-2008, 15:49
takk ankietka musi być:> mi się oczywiście podobało ale powinna być jeszcze opcja 'żal.pl' dla ludzi którzy ekstremalnie nie lubią tego pilota ( z tego co wiem są tacy)
_________________ The light and darkness are not good and evil.
Już dodałam tą opcję.
No i dzięki za sugestię.
Zastanawiałam się w jaki sposób wyrazić ta nienawiść w najczystszej postaci, ale nic mi nie przychodziło do główy.
Wysłany: 24-02-2008, 15:55
spox to ostatnio takie modne :p jest jeszcze do wyboru 'słaby grzyb w tym roku':P
naprawdę jestem ciekawa wyników tej ankiety... za pewne będzie najwięcej opcji nr 2.
_________________ The light and darkness are not good and evil.
No żal.pl jest strasznie modny, ja też go uzywam, ale jak się chce coś wymyslić, to zawsze wypada z głowy.
Imho tak obiektywnie patrząc to ten pilot nie jest az taki zły, żeby wieszać na nim psy.
Bardzo bym chciała nowy serial, zwyczajnie dlatego, że nie wystarcza mi to, co jest zamieszczane na youtubie. Chcę coś nowego, świeżego, co odświeżyło by "starego" KR, jakieś inne spojrzenie, uwspółcześnienie.
Wszystkie popularniejsze filmy, seriale z lat 80 sa przerabiane "na nasze" czasy i to jednak jest wkurzające gdzy tylko KR, jest pomijany, mimo, ze o powstaniu nowego serailu mówi się już od chyba 10 lat.
nie dalem 10 za punk rock podczas scen bójki (gusta, gusciki ;]), sposób przemieniania się KITT-a, no i za sam atak fordów w pilocie. na uwage zasluguje w miare dobra fabula, lekko odmlodzony klimacik KR-a, inteligencja bandziorow (ktora kiedys byla, nie oszukujmy sie, mierna), wystep hoffa. mam nadzieje, ze serial powstanie, jednak musialby byc dla mnie znacznie rozniacy sie od pilotażu. pzdr !
inteligencja bandziorow (ktora kiedys byla, nie oszukujmy sie, mierna),
Ot, przyznam, że bandziory mi się podobały.
Tak pod względem wizualnym, jak i umysłowym.
Cały czas deptali teamowi po piętach, no ale taka już dola bad-assów by przegrywac.
Nie obraziłabym się, jakby jeszcze kiedyś ich pokazali.
Szczególnie tego zmieniającego akcent z brytujskiego na amerykański i odwrotnie.
No i tak na marginesie... Co tak mało głosów... raptem 9?
Przecież napisy pobrało ponad 200 osób! Zmobilizujcie się!
Mamy juz temat, w którym możemy wypowiedzieć się na temat pilota i przy okazji pospoilerować, ale imho przydałaby się nam jeszcze sonda, która bardziej bezpośrednio ukarze to, jakie emocje budzi film.
Oj chłopie ortografia leży...
//Zwykła literówka, nie ortografia. - FTB
Co do filmu, jako fan Knight Ridera nie mogę powiedzieć nic innego niż z był zajefajny , ciekawy jednak mimo wszystko posiadał drobne błędy dlatego dałem odp.2
Ja nie moge się doczekac serialu... Od małego jestem fanem Knight Ridera i Knight Industries 2000 a teraz w wersji 3000 jest odjazdowa!!! ale co do odcinka pilotowego to był zarabisty ale starszego nic nie pobije ;]
Wczoraj tak sobie szukałem torrenta z nowym KR i nie spodziewając się tego znalazłem jednego i wciągu następnej półtorej godziny miałem już nowego KR, a o kolejnej półtorej godzinie byłem bardzo mile zaskoczony Strzał w dziesiątkę z tą kontynuacją tylko trochę nie mogłem się przyzwyczaić do nowego głosu KITTa, ale tak wszystko ok.
Nie ma co się oszukiwać, ale zanim wszyscy przyzwyczaimy się do tego, że jest nowy KR, minie trochę czasu.
Możemy tylko się cieszyć, że ta nowa produkcja nie jest tak zła jak niektórzy chcieliby ją widziec.
Muszę też napisać, że po tym co widziałam w nowych produkcjach i pokazach, iphonowy wyśwetlacz Ki3ta przy efektownym Hudzie z nowego serialu, wydaje sie taki skromny...
Wogóle wnętrze KI3Ta z pilota wydaje mi się teraz aż za bardzo proste i oszczędne, bo poza wyświetlaczem w centralnej części nie było na czym oka zawiesić.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum