1. Młody Michael rusza w kraj, wypucował KITT-a.
Jedzie szybko drogą główną, bo ma super-pursuita.
Nagle chwila, straszna chwila, Mustang panie święty.
Nie to tylko Mike-pierdoła stoi uśmiechnięty.
Refren: Michael marzy, żeby było turbo,
Michael marzy, żeby mu się schudło,
Michael marzy żeby w końcu KITT
Michael marzy, żeby był już git.
Do Michaela marzeń dorzućmy jeszcze to,
żeby nowy KNIGHT RIDER wyszedł jako-tako.
2. Leci Michael a znim KITT, lecą turbo boostem.
Patrzą z góry na Mustanga, który pachnie chrustem.
Jednak w locie tym podniebnym odczuwają braki,
Bo dopalacz, z którym lecą, rąbnęli bliźniaki (w domyśle, żeby nie było, że jestem jakiś anty-K.: Garth i KARR).
Do Michaela marzeń dorzućmy jeszcze to,
żeby nowy KNIGHT RIDER wyszedł jako-tako.
3. Idzie Michael, hopsasa, skanerami dzieli.
Ma ukrytych KITT-ów dla tych złych złodziei.
Mike-pierdoła pyta się, gdy Michaela słyszy:
"Gdzie ty KITT-a w końcu masz?""Pod stadionem Wisły!".
Aby mu dopomóc pomarzcie razem z nim,
Chcieliście KNIGHT RIDER-a, a macie (mój) kiepski rym.
Tekst oryginalny: IVAN MLADEK;
Tekst parodii: KABARET POD WYRWIGROSZEM;
Tekst parodii parodii: KOM 5000
Ja jestem wielkim fanem Ivana Mladka, tańczącego Ivo Pesaka i ich hicioru! W lodówce też mogę ich mieć
Powiem Wam nawiasem mówiąc że jest jedyny powód żeby obejrzeć fragment rozpoczęcia kolejnej (po co..:/) edycji Big Brothera bodajze w najbliższą (lub następną) niedzielę - czytałem że ma tam wystąpić Banjo Band więc nie zabraknie Jozina na pewno
Ale do rzeczy - Tomku, moje gratulacje Żarty żartami, ale naprawdę możnaby to nagrać, bardzo fajnie to napisałeś Problem w tym, że ja bym chciał i śpiewać, i tańczyć, i grać na tej pierdzącej puszce Tak czy inaczej, dobra robota Tomek, uśmiałem się
A mnie to obojętne (tylko proszę o dobry mikrofon, żeby szumów nie było, dobrymi słuchawkami też nie pogardzę ) i tak nikt mi nie wyśle, TVN też mieliście mi załatwić i jak go nie miałem tak nie mam .
No patrzcie go jak się rozbestwił! Mikrofon, teraz słuchawki, a jutro studio nagraniowe!
Rider napisał/a
TVN też mieliście mi załatwić i jak go nie miałem tak nie mam
Ależ nie nie, to nie tak, my Ci załatwiliśmy TVN tylko musisz się do nich zgłosić i podać adres bo nie wiedzą. Nawet dostaniesz gratis miejsce na widowni Tańca z Gwiazdami w hali w Ursusie, tuż za Czarną Mambą, jako dodatkowa atrakcja-przejażdżka ciągnikiem
Fenix, gościu z szybą to za mała jak dla mnie rola, chcę coś większego..zdecydowanei najbardziej interesuje mnie rola Mladka albo Pesaka, ale ciężko się będzie załapać bo jak tak dalej pójdzie to Rider będzie robił za cały zespół xD
..ale chórek na pewno pozostanie
Wiesz, zdarza mi się posiadać bródkę więc ogólnie wszystko mi odpowiada, zwłaszcza że w oryginale Ivo Pesak też śpiewa, w refrenie No dobra, to może tak być
Wiesz, zdarza mi się posiadać bródkę więc ogólnie wszystko mi odpowiada, zwłaszcza że w oryginale Ivo Pesak też śpiewa, w refrenie No dobra, to może tak być
No człowiek orkiestra.
Nie dośc, że by skakał po scenie za 3, przy okazji śpiewając, to jeszcze pewnie byś w międzyczasie mixował i robił jeszcze milion rzeczy na raz.
A wielozadaniowosć to nie jest mocna strona mężczyzn... No chyba, że nie jesteś...
KARR?
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum