Powszechnie wiadomo, że Catherine Hickland (Stevie z KR) po rozwodzie z Hoffem (Michaelem Knightem z KR) poslubiła Michaela E. Knighta.
Michael E. Knight gra Tada Martina w serialu All My Children.
Justin Bruening grał Jamiego Martin, syna Tada Martina (granegoi przez M.E. Knighta).
Justin opuścił serial po to by zagrać syna Michaela Knighta w nowym KR.
Zbieg okoliczności to chyba za mało powiedziane.
Liczę na to, że Wy też wiecie coś ciekawego.
/// Niesamowita historia - eNeR!
Ostatnio zmieniony przez eNeR 21-12-2013, 14:09, w całości zmieniany 2 razy
A tak zmodyfikowanym samochodem kręcono czesć ujęć.
Działa to na takiej zasadzie, że przykładowo, jest pościg, Mike siedzi za kółkiem, ale to nie on prowadzi, tylko ten koleś siedzący na dachu.
Mike w tym momencie nie musi się już zajmować prowadzeniem tylko ekspresją.
Ostatnio zmieniony przez Fenix The Best 17-06-2008, 18:57, w całości zmieniany 1 raz
Przy okazji dodam, że zarówno w oryginalnym Nieustraszonym, jak i w nowej wersji wystąpili kierowcy-kaskaderzy z firmy Driver Inc.
W takiej klatce, przyspawanej do dachu kierowca kieruje samochodem dokładnie tak samo, jak w przypadku gdyby siedział w środku. Kolumna kierownicza przechodzi przez otwór w dachu, ma 7-8 przegubów pomiędzy zębatką a kołem kierownicy. Hamulec i gaz są sterowane linkami. Pedały w niektórych kabinach są, w innych zaś ich nie ma - to zależy czy kręcili akurat scenę taką czy inną i czy chcieli/musieli ingerować w to jak Mike jedzie, czy nie
..a nawiasem mówiąc - Fenix, Ty jak zwykle znalazłaś coś nie do znalezienia
Wie ktoś jak ona to robi?
No tak, to wszystko wyjaśnia..
Tak, z tą reklamą to już pokazywałaś fotki, ale to jest niekiepska sprawa
..za to mój ulubiony fenomenalny człowiek-siedzenie po prostu miażdży konkurencję
He he, pewnie, że nieźle Także brawa dla Ciebie, za wyszperanie tego ..zdecydowanie nie masz już sobie równych w tej dziedzinie
..lol, myslałem że co, jak co, ale liczniki typu prędkościomierz itd są prawdziwe, bo w wielu nowych autach, nawet np. w Toyocie Yaris, takie elektroniczne wyświetlacze są ..zresztą różne tego typu wyświetlacze w autach pojawiają się chyba już 10 lat..niezłe zaskoczenie;p
..a nie masz fotek Justina/Mike'a przed i po obróbce?
He he, pewnie, że nieźle Także brawa dla Ciebie, za wyszperanie tego ..zdecydowanie nie masz już sobie równych w tej dziedzinie
E tam, taka moja praca.
Żeby mi za takie rzeczy jeszcze płacili, to byłabym w niebie.
eNeR! napisał/a
..lol, myslałem że co, jak co, ale liczniki typu prędkościomierz itd są prawdziwe, bo w wielu nowych autach, nawet np. w Toyocie Yaris, takie elektroniczne wyświetlacze są ..zresztą różne tego typu wyświetlacze w autach pojawiają się chyba już 10 lat..niezłe zaskoczenie;p
Tak, te efekty specjalne są super.
Na pierwszy rzut oka takie prawdziwe się wydają. Teraz praktycznie każdy film przechodzi obróbkę komputerową.
W jakimś tam Citroenie (chyba C4, ale znając życie to pewnie się mylę, bo nie mam pamięć dobrą, ale krótką ) można ustawić, żeby prędkość i coś tam jeszcze wyświetlało się na przedniej szybie.
eNeR! napisał/a
..a nie masz fotek Justina/Mike'a przed i po obróbce?
W tej chwili nie, ale mogę wrzucić napalonego Mike'a.
Ostatnio zmieniony przez Fenix The Best 12-02-2009, 18:35, w całości zmieniany 1 raz
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum