Oglądacie Comedy Central? Od kilku dni leci reklama Goldbergów która zaczyna się od intra KR. Najmłodza latorośl Goldbergów przerobiła ich samochód na replikę KITTa i nazwała go GITT - Goldberg Industries Turbo Transport.
Niestety nie mogę znależć ani reklamy ani fragmentu serialu na necie.
Ponadto na Polsacie reklamują nowy Baywatch i wymieniaja w obsadzie m.in. Pamelę Anderson. Nie wymienili natromiast Hoffa który, miał o WIELE więcej scen niż Pamela. Bo ja kojarzę tyllko tą jedną, a z Hoffem było więcej:
Ona nawet nic nie powiedziała!
Powiem szczerze, pobieżnie przejrzałam ten temat, ale chyba nikt o tym nie pisał (chociaż wydaje mi się, że ktoś pisał). W filmie Ready Player One dużo jest nawiązań do popkultury, a jednym z nich jest samochód głównego bohatera - DeLorean ale ze skanerem Kitta!
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum