Nieeee, będzie, krasnoludki specjalnie dla Ciebie nakręcą!!!
Ludzie, co tu się dzieje?
_________________ Knight Rider. A shadowy flight into the dangerous world of a man who does not exist. Michael Knight, a young loner on a crusade to champion the cause of the innocent, the helpless, the powerless, in a world of criminals who operate above the law.
i jak ? wie ktos czy bedzie kiedykolwiek sezon 2 ?
czy juz to pewne ze nie bedzie sezonu 2 ?
szachu_1982 Fan KR od 1990 roku
Wysłany: 03-08-2010, 15:20
na 100% nie będzie
Nawet serialowe Mustangi już są sprzedane prywatnym kolekcjonerom.
Nie ma niestety juz na co liczyć
Jedyna szansa na film kinowy który chyba tez już nigdy nie powstanie tworzony przez oryginalnego pomysłodawcę Glena Larsona przez jakies dobre kilka lat...
Dołączył: 25 Lut 2009 Skąd: mogłem wiedzieć, że była niepełnoletnia?
Wysłany: 03-08-2010, 15:57
Szachu, zanim Glenn (yo dziadzia! ) wyda "Knight Rider: The Movie", to chyba nakręcą te 5 sezonów KR:TS o których kiedyś tam ponoć Smith Cho (Zoe) mówiła. A że jak już doskonale wiemy, szanse na to są jak na to, jak na wygranie w totka bez kupowania losu to wiesz
Nie będzie. Nie ma po temu racjonalnych doniesień/wiadomości. Tylko cud jakiś może to zmienić
Moim zdaniem każdy powinien może kliknąć na potwierdzenie, że został poinformowany, że 2 sezonu nie będzie, a ja jestem dziewczyną.
Wciąż się zdarzają osoby, które nie sa tego świadome.
Ale blog sam w sobie jest ciekawy, nie kopiuje naszego serwisu i ma ciekawe materiały. Ale widziałam już dośc poważne literówki i to w nazwach odcinków. Jak bede miała więcej czasu, to sie bardziej w niego wczytam.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum