Wróć do serwisu FAQ Download Edytuj profil w serwisie Księga gości International guests

Strona główna forum Szukaj Użytkownicy Zaloguj

FAQStrona g3򶭡 forum SzukajSzukaj UżytkownicyUżytkownicy ZalogujZaloguj

 

Poprzedni temat :: Następny temat
Coś się popsuło :/
Autor Wiadomość

Rider 
Konserwator



Dołączył: 08 Lip 2006

Wysłany: 23-07-2006, 11:46 Coś się popsuło :/


Pik zgłaszam, że forum przestało działać w Operze :/
Oto co mi wyświetla:

Cytat
phpBB by Przemo : Critical Error

Error creating new session

DEBUG MODE

INSERT INTO knight_rider_forum_sessions (session_id, session_user_id, session_start, session_time, session_ip, session_page, session_logged_in) VALUES ('fd443ceba4076f8d94d837d09d3b5500', -1, 1153641729, 1153641729, '51db4611', 0, 0)

Line : 337
File : sessions.php
_________________

Piszę poprawnie po polsku.
 
 

K.I.T.T.
Korektor napisów
KNIGHT2000



Dołączył: 15 Mar 2006
Skąd: Poznań

Wysłany: 23-07-2006, 11:48 


Rider, jaką masz wersję Opery ??
_________________
 
 

Fenix The Best 
Moderatorka



Dołączyła: 09 Cze 2006
Skąd: SPARTAAAA!!!

Wysłany: 23-07-2006, 11:52 


Tez mam Opere, mi działa bez zarzutu.

Moze za czesto odswieżasz forum? ;)
_________________


Nie jestem klockiem lego, nie muszę do niczego pasować.
 
 
 

Rider 
Konserwator



Dołączył: 08 Lip 2006

Wysłany: 23-07-2006, 12:00 


Opere mam 9.0.
_________________

Piszę poprawnie po polsku.
 
 

Rider 
Konserwator



Dołączył: 08 Lip 2006

Wysłany: 23-07-2006, 16:53 


Działa Działa :D .
_________________

Piszę poprawnie po polsku.
 
 

Pik 
Administrator



Dołączył: 01 Sty 2005
Skąd: Piastów (sąsiedztwo Warszawy)

Wysłany: 23-07-2006, 18:51 


Musiał to być chwilowy błąd serwera, ale dobrze, że to zgłosiłeś.

Jeżeli komuś powtórzy się podobny błąd proszę o info.
 
 
 

K.I.T.T.
Korektor napisów
KNIGHT2000



Dołączył: 15 Mar 2006
Skąd: Poznań

Wysłany: 03-08-2006, 11:43 


Ja mam akurat Operę 8.52, ale forum działa mi bez problemu. Tak samo bez problemu Opera pracuje na naszym serwisie (www.knight-rider.pl)
_________________
 
 

Rider 
Konserwator



Dołączył: 08 Lip 2006

Wysłany: 03-08-2006, 12:47 


Już dawno mi działa (Patrz wyżej ;) ).
_________________

Piszę poprawnie po polsku.
 
 

K.I.T.T.
Korektor napisów
KNIGHT2000



Dołączył: 15 Mar 2006
Skąd: Poznań

Wysłany: 05-08-2006, 23:14 


OK, nie zauważylem twojego wcześniejszego postu.
_________________
 
 

K.I.T.T.
Korektor napisów
KNIGHT2000



Dołączył: 15 Mar 2006
Skąd: Poznań

Wysłany: 05-08-2006, 23:14 


: - )
_________________
 
 

Rider 
Konserwator



Dołączył: 08 Lip 2006

Wysłany: 04-09-2006, 17:59 


znowu mi na operze wyskakuje poniższy bład, a na ie mi działa normalnie.



Cytat
Warning: mysql_connect() [function.mysql-connect]: Too many connections in /home2/pik/public_html/knight-rider/forum/db/mysql4.php on line 48

Warning: mysql_error(): supplied argument is not a valid MySQL-Link resource in /home2/pik/public_html/knight-rider/forum/db/mysql4.php on line 331

Warning: mysql_errno(): supplied argument is not a valid MySQL-Link resource in /home2/pik/public_html/knight-rider/forum/db/mysql4.php on line 332
phpBB by Przemo : Critical Error

Could not connect to the database.
Too many connections
_________________

Piszę poprawnie po polsku.
 
 

K.I.T.T.
Korektor napisów
KNIGHT2000



Dołączył: 15 Mar 2006
Skąd: Poznań

Wysłany: 19-09-2006, 09:24 


Ja też mialem kiedyś coś takiego i znalazlem wyjście : poczekalem 5 min, odświeżylem strone.. i działa !!
_________________
 
 

K.I.T.T.
Korektor napisów
KNIGHT2000



Dołączył: 15 Mar 2006
Skąd: Poznań

Wysłany: 04-02-2007, 01:51 


Pik zgłaszam błąd w dzialaniu forum :

04 lutego 2007, godzina 01:34

Bylem zalogowany na forum, ale w informacji o zarejestrowanych użytkownikach bylo :

Kod
Na Forum jest 4 użytkowników :: 0 Zarejestrowanych, 2 Ukrytych i 2 Gości
Zarejestrowani Użytkownicy: Brak


Co jest grane?? Zaznaczam że korzystam w tym momencie z polskiej przeglądarki internetowej
 
 

Pik 
Administrator



Dołączył: 01 Sty 2005
Skąd: Piastów (sąsiedztwo Warszawy)

Wysłany: 04-02-2007, 02:00 


W profilu masz ustawioną opcję, żeby ukrywał Twoją obecność i stąd ta liczba ukrytych 2 (1 - Ty, 2 - to ja) :)

Dziwne tylko, że osobie ukrywającej się nie wyświetla jej nicku.. Widać tak zrobili system forum.. kiedyś może poprawię. :P
 
 
 

K.I.T.T.
Korektor napisów
KNIGHT2000



Dołączył: 15 Mar 2006
Skąd: Poznań

Wysłany: 04-02-2007, 02:03 


OK, dzieki za wyjaśnienie :) :D
 
 
Wyświetl posty z ostatnich:   
Odpowiedz do tematu
Nie możesz pisać nowych tematów
Nie możesz odpowiadać w tematach
Nie możesz zmieniać swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów
Nie możesz głosować w ankietach
Nie możesz załączać plików na tym forum
Nie możesz ściągać załączników na tym forum
Dodaj temat do Ulubionych

Skocz do:  

Powered by phpBB modified by Przemo © 2003 phpBB Group. KRPL Mod by Pik. Template created by szpak.
Copyright (C) 2004 - 2020 by Pik  
Regulamin   Kontakt