Dołączył: 25 Lut 2009 Skąd: mogłem wiedzieć, że była niepełnoletnia?
Wysłany: 13-01-2015, 23:12
To ja ponownie. chciałem skorzystać z opcji "wyślij email" ale pojawił się błąd. niestety, ze względu na odświerzanie strony, nie zdążyłem skopiować treści błędu
Kod
Bład wysylania email'a
Może został podany zły adres e-mail, w przeciwnym razie Administrator pownien sprawdzic przyczyne lub wylaczyc wysylanie email'i przez forum.
Wcześniej też nie działało, ale wiadomość o błędzie przychodziła na maila i tam było to chyba bardziej opisane, jedynie w kilku przypadkach nie było problemów.
Wysłany: 08-02-2015, 21:04
Chciałem komuś coś wysłać i wyskoczyło szefie takie "cóś":
Kod
Bład wysylania email'a
Może został podany zły adres e-mail, w przeciwnym razie Administrator pownien sprawdzic przyczyne lub wylaczyc wysylanie email'i przez forum.
SELECT m.word_id FROM (knight_rider_forum_search_wordmatch m, knight_rider_forum_search_wordlist w) WHERE w.word_text IN ('best.', 'fabuła', 'fenix', 'film', 'główne', 'hermetyczna', 'kto', 'którą', 'lat', 'mało', 'nie', 'oryginalnego', 'powody', 'sprzed', 'the', 'trzy', 'znając', 'znany', 'zrozumie') AND m.word_id = w.word_id GROUP BY m.word_id HAVING COUNT(m.word_id) > 24481
Wysłany: 08-02-2017, 17:04
Kod
Bład wysylania email'a
Takie cos mi wyskoczylo. Kiedyś
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum