Hehe jakto eNeR powiedział szmat czasu z tych czasów to pamietam..hmm..Knight Ridera!.. heh
ja kibicuje Interowi Mediolan od 1998 roku, wtedy to dostałem koszulke piłkarska z numerem 10 i nazwiskiem Baggio. Od tamtej pory zaczołem sie interesować Klubem jak i samym piłkarzem
Myslałam, że Ajax to jakiś płyn do naczyń czy tam podłóg.
Siostra, jesteś niepokonana OWNED xD xD xD
..zapytaj jeszcze raz "Co to jest spalony?" xD
..aaargh, nie mogę
A co do piłki nożnej - od czasu, kiedy poziom polskiej piłki został gdzieś w szatni albo w czyimś portfelu, a na boisku często niewiele się dzieje, oglądam tylko mecze naszej reprezentacji. Jednak nie wiem jak długo jeszcze będę je oglądał, bo chyba czarodziejowi Leo skończyła się moc..
Poza regularnie oglądanymi meczami reprezentacji Polski w nogę oglądam mecze siatkówki - liga krajowa od czasu do czasu, okazyjnie, a światową praktycznie każdy mecz. Zawsze mam tylko dylemat (i to się tyczy zarówno futbolu jak i siatkówki) kiedy nasi grają z Brazylią, bo kocham Brazylię i zawsze jestem też z nimi - czy to w "siatce", czy w "nodze", czy w F1
No i właśnie - F1 - tu jestem kibicem, co zresztą widać po kolejnym już sezonie F1 na naszym Forum Oprócz tego jeszcze jakieś 1,5 roku temu byłem fanem WRC ok.1,5 roku temu niemal przestałem - teraz od czasu do czasu oglądam relacje, ale już nieregularnie. Choć ogólnie lubię rajdy i jeśli mam okazję, to oglądam nawet osobiście. W czerwcu miałem się wybrać do Mikołajek na wyczekiwany przeze mnie Rajd Polski, eliminację mistrzostw świata WRC ze wszystkimi gwiazdami, ale prawdopodobnie cała masa komplikacji spowoduje, że będę musiał się zadowolić relacją w tv.
Może od czasu do czasu luknąłbym na NBA czy jakieś rozgrywki tenisowe, ale niestety nie posiadałem i nie posiadam sieci kablowych/satelitarnych, które by mi takie oglądanie umożliwiły, a do ciotki chodzić mi się na mecz nie chce
Podsumowując - jeśli o kibicowanie chodzi, to przede wszystkim F1, a później reprezentacja Polski w piłce nożnej i siatkówce. Liga polska siatkówki to już rzadko, no i częściej choć już nie zawsze WRC
Dzięki eNeR!
Jak już o Joden (Ajaksie) mowa to tu uczczenie 109 rocznicy powstania klubu 18.03.2009 roku przed meczem Pucharu UEFA Ajax - Marsylia
http://www.youtube.com/watch?v=mLijcW32hjc I jak tu nie kochać taki klub
Fenix The Best napisał/a
Myslałam, że Ajax to jakiś płyn do naczyń czy tam podłóg.
Foch
Wnoszę do Szanownej Komisji Porządkującej by ukarała jakoś FEN. Teraz to zagranie nieładne, ale cóż skąd kobieta wiedzieć może...
eNeR! napisał/a
bo kocham Brazylię
Witam w klubie. Ale konkretnie to w piłce nożnej. Tylko, że ja, Ty pewnie eNeR! tez pamiętasz starą Brazylię, np. rocznik 94 i mistrzostwa świata w USA. Pamiątasz? To właśnie na tych piłkarzach człowiek się wychował: Romario, Bebeto, Dunga, Rai, Claudio Taffarel czy Cafu. To była Brazylia
Romario, Cafu - o tak, tych pamiętam bardzo dobrze Niestety od jakichś 4-5 lat już nie jest tak super, ale i tak uwielbiam Brazylię A w siatkówce..kurczę, oni są niesamowici! Choćby Giba. A F1? Massie kibicuję prawie tak jak Kubicy..no, przynajmniej trzymam za niego kciuki
No i przerżnęliśmy w siatę z Brazylią, która wygrała 1:3. Jednak pretensji do polskiej ekipy nie mam - grali dobrze. Cóż..po prostu Brazylia jak zawsze była nie do zatrzymania.
..mimo, że nie grał Giba. Zresztą obie drużyny w połowie składały się z nowych zawodników. Jutro drugi mecz.
No i przerżnęliśmy w siatę z Brazylią, która wygrała 1:3. Jednak pretensji do polskiej ekipy nie mam
Racja.
Ja byłem wręcz zaszokowany postawą naszych mimo ze grali prawie nowym składem, nowe twarze jak Kurek,Jarosz czy Łomowcz zrobil na mnie duże wrazenie
Optymistycznie wpatruje sie w Polską przyszłość siatkarską:)
SaoPaulo Konto usunięteIk ben Ajacied !!!
Wysłany: 13-06-2009, 19:20
eNeR! napisał/a
No i przerżnęliśmy w siatę z Brazylią, która wygrała 1:3.
No właśnie, ja też nie wiem jak można. Zwłaszcza, że to był mecz Brazylia - Polska a nie odwrotnie.
Seb -> tak, to prawda, jest nadzieja, że zmiana trenera z Lozano na Castellani nie osłabi naszej drużyny, a kto wie, może nawet wzmocni. Tylko zmartwił mnie fakt, że pierwszy mecz i już kontuzja..a one już nie raz psuły szyki. Jednak miejmy nadzieję, że nasza reprezentacja na kolejnych meczach będzie w conajmniej tak dobrej formie jak dziś
Aż tak to ja Brazylii nie śledzę, oglądałem ostatnio jak na dobry początek dostaliśmy na obu meczach baty w siatkę, o czym zresztą pisałem, a tak to się nie orientuję
..Robinho jak Robinho, ale w filmiku z pierwszego linka to całkiem wesoło jest
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum