Bo jest stary i mało kto chciałby wybulić i oglądać serial o starym aucie?
Wtedy Pontiac chciał reklamę, to dał auta do KR. Teraz reklamy chciał Ford
Chodziło mi o świat zawarty w serialu, przecież o tym gadamy.-_-
Dobrze wiem jaka jest sytuacja finansowa i licencyjna mądralo.
kakagonzalez napisał/a
W misjach 3000 lepszy, ale w bezpośredniej walce to 2000 (przy tym stanie doświadczenia 3000) wygrałby pojedynek
Hm mnie się wydaje, że pancerz KI3T-a jest lepszy.
2000 miał tak jakby opancerzenie płytowe, jak w czołgach, tylko z bardzo lekkiego materiału.
A 3000 może odbudowywać powłokę, czyli robić nawet oderwane części.
Może się odradzać jak Fenix z popiołów.
Dlatego ma większe szanse w walce.
Ostatnio zmieniony przez Mandrivnyk 26-08-2010, 22:26, w całości zmieniany 1 raz
Stare furki są fajne. W Diukach przecież jest ten sam samochód, który grał w starym serialu. W Supernatural głównie bohaterowie tez jeżdżą pięknym Metallicarem.
Dołączył: 25 Lut 2009 Skąd: mogłem wiedzieć, że była niepełnoletnia?
Wysłany: 26-08-2010, 22:26
Flying: dzięki za poratowanie mnie z ogniowego krzyża pytań, który to "sprawił" mi FROST
Swoją drogą - fakt: stare autka są fajne. Milej jest popatrzeć na ekranie na salon "wypchany" cudeńkami z lat 60-80, niż na salon z samymi nowymi autami
Jakby mógł odbudowywać, to by nie krzyczał do Mike'a, że nie ma powłoki. Jakby KITT doprowadził go do takiego stanu, że straciłby powłokę, to na peweno nie dałby mu czasu by ją odbudował.
KI3T też był bardzo szybki na prostych.
Myślę, że przyspieszenie i maksymalna, były porównywalne w obu.
Zobaczcie pilota KR08.
NANOTECHNOLOGIA JEST W STANIE SIĘ NAPRAWIĆ A MBS już nie
Nowy Kitt ma dostęp do danych F.L.A.G i do plików Grejmana a w nich napewno byłyby schematy starego Kitta. Dzięki szybszej mocy obliczeniowej wystarczyłoby mu tylko 59 sekund na wyszukanie i przenalizowanie schematów .I wtedy bum
A co do tej miny to wtedy byl podczas transformacji i musiał odsłonić się fragment podwozia jakby na KI2T podczas przejścia w SPM dostał bombę to też by się rozwalił .
// EDYTUJ POSTY ZAMIAST DODAWAĆ JEDEN POD DRUGIM. - eNeR
// Za kolejne zdublowanie posta mimo poprzedniego upomnienia otrzymujesz ostrzeżenie. - eNeR
Msr. Knight Konto usunięte
Wysłany: 23-04-2011, 17:06
FROST napisał/a
Nie wiadomo, który by pierwszy odkrył, miękkie miejsce przeciwnika.
KI3T też był bardzo szybki na prostych.
Myślę, że przyspieszenie i maksymalna, były porównywalne w obu.
Zobaczcie pilota KR08.
Ludzie kiedys były inne czasy np. kiedyś nie bylo urzadzenia które mogło zablokować funkcje kitta a teraz takich urządzeń są tysiące.
Wspomnieliscie o transformacji 4X4 mode. Spójrzcie tak jak 4x4 zmienia sie w mustanga to musi sie odkryc jakis fragmet powloki i własnie w tym momencie ki3t wjechał w minę to wszystko wina tej perdoły Mike-a
To tak jakby ki2t w converlibe mode dostal bombę Tylko ze wtedy trzeba byloby go naprawiać a ki3t wytrzymał to pokazuje kto jest lepszy
_________________ "A na co mnie żyć, jak ja tej ziemi nic pomóc nie mogę"-Pawlak
"My nie potrzebowaliśmy ustaw, by ludzi niekompetentych umieszczać na stanowiskach szefów państwowych spółek"-Ewa Kopacz
_________________ "A na co mnie żyć, jak ja tej ziemi nic pomóc nie mogę"-Pawlak
"My nie potrzebowaliśmy ustaw, by ludzi niekompetentych umieszczać na stanowiskach szefów państwowych spółek"-Ewa Kopacz
Ostatnio zmieniony przez Charles Grejman 28-11-2017, 01:21, w całości zmieniany 1 raz
Jak nikt nic nie mówi to ja prubuję
A jak tak mówisz fen to może sama coś napisz a nie bezprzerwy krytykujesz innych
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum