Dołączył: 25 Lut 2009 Skąd: mogłem wiedzieć, że była niepełnoletnia?
Wysłany: 02-01-2010, 13:17
Whaat!????????????
Marzyłem o tym....
Nie wiem, czy tak w najlepszym czasie - równolegle w TVP 2 leci House. Co prawda 3 seria, ale u mnie w domu już posprzątane, jeśli o oglądanie chodzi
Wysłany: 02-01-2010, 13:35
nom tak w kurierze napisali - film faularny:D widocznie to dość świeża informacja
a mogą rozbić pilota - byleby go puścili. to co powstanie nowa ankieta: jak ci się podoba tłumaczenie KR:TS? XD
_________________ The light and darkness are not good and evil.
Noooo, to ci dopiero, chciałem to obejrzeć a nie chciało mi się ściągać, a teraz taka okazja
_________________ Knight Rider. A shadowy flight into the dangerous world of a man who does not exist. Michael Knight, a young loner on a crusade to champion the cause of the innocent, the helpless, the powerless, in a world of criminals who operate above the law.
Nie wierzę po prostu!!!! Widzę nawet, że pilot będzie w całości xO "Londyńczycy" się skończyli to wzięli inny serial. Ale nie wierzę, że kraj będący 100 lat za Murzynami ma KR:TS tak szybko xD Jednak TVP wydaje pieniądze na porządne rzeczy czasami
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum