I akurat by ten jeden ostatni odcinek przesuwali z powodu oglądalności?
Nikt nie przeniknie umysłów, osób układających ramówkę.
To tak jak, dyrektor muzyczny Zetki i RMF-u.
W koło te same "hity", które nikomu się nie podobają, ale kasa pewno ze słuchalności jest.
Nikt w samochodzie nie będzie radyja z Torunia słuchał, więc jest jedno z dwóch wymienionych.
Głupio bedzie jak jakiś fan będzie czekał do wtorku, a tu zonk, juz po serialu.
No właśnie, to jest najgorsze. Powinni przesunąć na wtorek na tą 23:40 jak już, bo tak, to ktoś kto się nie doczeka KR we wtorek o 20:00 dopiero wtedy zajrzy do netu i albo nic nie znajdzie albo właśnie dowie się, że ten odcinek był wczoraj. Głupota..
Jedno jest pewne - trzeba ten odcinek nagrać, bo na ripa bym nie liczył - małe szanse, że ktoś się o tym dowie. Przegapili już jedne odcinek to ten tym bardziej przegapią.
Informacje zostały już oficjalnie potwierdzone.
Brak słów na nich.
kakagonzalez napisał/a
A tak z ciekawości - kto jest tym informatorem?
Niestety, nie mogę powiedzieć.
Mam swoje źródła informacji.
kakagonzalez napisał/a
Czyli co? Czat od 22 i zmywamy się o pierwszej?
Jeszcze zobaczymy jak zrobimy z komentarzami.
Fenix The Best napisał/a
Ale z jednej strony dobrze, że go wyemitują teraz a nie np. w grudniu.
Dokładnie.
Bo naprawdę tego się bałem, gdy się dowiedziałem, że emisja będzie przesunięta..
Fenix The Best napisał/a
Głupio bedzie jak jakiś fan będzie czekał do wtorku, a tu zonk, juz po serialu.
Czekałem na potwierdzenie tych wiadomości i zaraz przygotuję mailing do naszych użytkowników.
Przynajmniej tyle możemy zrobić, żeby jak najmniej osób przegapiło emisję.
Dołączył: 25 Lut 2009 Skąd: mogłem wiedzieć, że była niepełnoletnia?
Wysłany: 27-08-2010, 12:33
Dzięki wielkie Pik za "Grupową", jeśli można to tak nazwać
Moim zdaniem taki emailing to właściwie kropla, bo osób, które mogą chcieć oglądnąć KR jest zapewne więcej i nie każda z nich ma konto na Naszym Serwisie.
Cóż - TVP właściwie od początku nas zbytnio nie rozpieszczała swoimi decyzjami w sprawie KR. Można się nawet było i tego spodziewać... Choć nie było tak źle w porównaniu z innymi serialami, które mogły mieć oglądalność, ale od początku były skazane na emisję po 22:00
Wysłany: 28-08-2010, 21:47
Viper? To Viper był w TVP emitowany? myślałem, że w Polsacie. Ta decyzja w sprawie 4400 też była poroniona. Jak i dla co poniektórych przeniesienie LOST na 22
Na szczęście cały serial mam już za sobą, więc TVP może mi skoczyć.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum