Na oficjalnym profilu William Daniels pojawił się wpis o próbie włamania do jego i jego żony domu. Na szczęście Danielsowi (co ważne, mającemu już 91 lat) udało się przegonić sprawcę. Państwu Dannels nic się nie stało.
Można rzecz, że Bill nie zapomniał, jak to być nieustraszonym
O rety. Całe szczęście, że tak dobrze to się skończyło. 2,5 roku temu kompozytor muzyki filmowej Terry Plumeri został w swoim domu w USA zamordowany. Włos się jeży i naprawdę ulga, że nasz "KITT" jest cały i zdrowy.
BTW - jeju, czas leci nieubłaganie, to nie do wiary, że William Daniels ma już 91 lat. Na szczęście mimo sędziwego wieku ma się dobrze, miesiąc temu gościł na New Jersey Horror Con and Film Festival, gdzie spotkał się z fanami i został uhonorowany nagrodą. Poniżej zdjęcie z tego wydarzenia
To na Halloween
Co prawda już minęło, ale u mnie wciąż trwa (m.in. dlatego, że swój standardowy baner (czy tam sygnaturkę) mam na serwerze KRPL, który chwilowo odpoczywa )
Odszedł człowiek-legenda. Klasyka komiksu superbohaterskiego i Stan Lee to dla mnie synonim, w ogóle chyba pierwsza osoba, która mi przychodzi do głowy gdy myślę o komiksach z superbohaterami. Do końca aktywny w internecie i kontakcie z fanami, zawsze z humorem i dystansem, pojawiał się gościnnie w ekranizacjach komiksów...dożył pięknego wieku, ale w przypadku takich postaci wydaje się, że będą zawsze...właściwie Stan Lee będzie, bo wszystko to, co po sobie pozostawił, to więcej, niż można zliczyć.
Excelsior!
Powspominajmy wszystkie występy Stana w marvelowskich filmach:
Człowiek wraca po latach na forum i te same "twarze" widzi...
_________________ Knight Rider. A shadowy flight into the dangerous world of a man who does not exist. Michael Knight, a young loner on a crusade to champion the cause of the innocent, the helpless, the powerless, in a world of criminals who operate above the law.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum