Swoją drogą miejmy nadzieję, że GTA V pojawi się również na PC.
Będzie, Rockstar niedawno to potwierdził.
Knight89
Wysłany: 21-06-2013, 22:00
Bandit napisał/a
K.ITT napisał/a
Swoją drogą miejmy nadzieję, że GTA V pojawi się również na PC.
Będzie, Rockstar niedawno to potwierdził.
NASA potwierdza, ze w 2016 rozpocznie się produkcja szesnastordzeniowego procesoro AmTel Spektrum, taktowanego zegarem 9,96 GHZ, który w połączeniu z 10 kartami graficznymi GTX 999 12 GB (produkcja od 2015) i 60 GB RAM pozwoli zagrać w GTA V na niskich detalach w rozdzielczości 640x480.
A na serio: Coś czuję, ze znowu **ebią konwersję na PC, dowalajac absurdalne wymagania.
Na fali Le Mans stwierdziłem, że chciałbym pograć w jakąś grę o tym wyścigu. Jedyna, jaka była w zasięgu mojej ręki, to stareńki Test Drive Le Mans na PSX. Ściągnąłem emulator, grę, i mi się spodobało. Przetestowałem jeszcze Test Drive 6, którym zagrywałem się jako mały szkrab na PC i Need For Speeda Hot Pursuit. Co jeszcze na PSX moglibyście mi polecić, nie tylko z samochodówek?
Na PSOne (przy okazji mało ludzi wie ale przyjęło się mówić na pierwszego PSa PSX i nazywano też pierwsza wersje konsolki tak tą bardziej kanciastą, a PSX to też inne urządzenie firmy sony to specjalna konsola wypuszczona później która była połączeniem PSOne z PS2 i była wypuszczona w bardzo limitowanej edycji ale to taka ciekawostka) mogę ci polecić dużo gier mam cala kolekcje nie chwaląc się. Ale najlepsze najciekawsze to:
Tomb Raider 1
Gran Turismo 1 i 2
rożne street fightery
Tekken
Final Fantasy 7
Castlevania: Symphony of the Night
Dead or Alive
Metal Gear Solid
Polecił bym ci więcej ale za dużo by wymieniać, do tej pory używam tą konsole i ciągle albo kupuje nowy gry albo sciągam i wypalam.
jako bonus masz tu linka do kolesia który wymienia top 20 gier na ps1 gier może któraś które wymienia cie zaciekawi
http://youtu.be/CjhqnMWkqC4 http://youtu.be/KrdopT9z0d8
Jedyną grą, którą bym kupił w wersji kolekcjonerskiej jest GTA Vice City ..ale jak ktoś lubi i takie, to dlaczego nie
Wysłany: 13-09-2013, 16:21
Figurka jest?- jest
Soundtrack jest?- jest
Artbook/komiks jest?- jest?
Co chcieć więcej? No, w Acku zamiast tych litografii bym wolał mapę świata z edycji "Czarnej skrzyni".
EDIT: Kolekcjonerka Black Flag kupiona w empiku za 212 zł + 5 zł kurier. Wcześniej zamawiałem na Gram.pl, ale prawie 30 zł różnicy (gra 230, kurier 14) zrobiło swoje.
Juz lepsze taka edycja, niż soundtrack cyfrowy, komiks cyfrowy, jakiś box dodatkowy (nie steelbook) i za to chcieć 200 zł.
Będzie 5 kolekcjonerka do kolekcji (jeszcze mam Gran Turismo 5 z UK i Fallouta 3)
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum