To ja może znów się pośmieję No dobra, żarcik Może kiedyś ta gra powstanie, ale skoro trwa to już parę lat, to chyba czegoś brak, tylko nie wiadomo, czy bardziej kasy, czy ludzi do tworzenia. To, co można obejrzeć, nie wygląda rewelacyjnie, widać, że silnik gry ma już kilka ładnych lat, ale akurat nigdy nie byłem zwolennikiem graficznych wodotrysków i stawiałem na grywalność a ta zapowiada się nieźle. Tak czy inaczej, na pewno byłaby to lepsza produkcja od KR: The Game (szczególnie 2. części ). Pozostaje trzymać kciuki! ..tylko mogliby się postarać o jakąś choćby szczątkową i losową animację deski KITTa, bo wszystko nieruchome.. No, ale nie ma co się czepiać, trzeba czekać i życzyć powodzenia autorom.
Ciekaw jestem, czy w tej grze będziemy jeździć tylko KITT-em, czy też będziemy mogli wychodzić.
...po zwiastunach dochodzę do wniosku, że do tej gry wystarczy directX 1
[ Komentarz dodany przez: eNeR: 18-10-2013, 18:58 ] Nie dubluj postów. Używaj opcji Zmień/Edytuj post.
Niestety twórcy nie znają daty wydania gry Dowiedziałem się dziś, że gra będzie sandboxem oraz będzie możliwe kontrolowanie i Michaela i KITT-a. Ustaliłem też zarys fabuły, i muszę powiedzieć, że gra coraz bardziej mnie ciekawi
Lata mijają, ale cieszy fakt, że prace nad grą nie zostały porzucone i twórcy wydają się nie dawać przeciwnościom i dążyć do wymarzonego celu. Gra wygląda coraz lepiej (choć już pierwsze screeny sprzed lat prezentowały się świetnie) Dla samego zobaczenia tej sceny:
z mojego ulubionego Knight of the Juggernaut kupiłbym tę grę..a to wszystko będzie za darmo Kiedy, to się okaże, w każdym razie ja nieustannie trzymam kciuki i mam nadzieję, że za rok-dwa wreszcie doczekamy się wielkiego święta dla fanów Nieustraszonego na całym świecie - premiery gry
Ostatnio zmieniony przez eNeR 22-01-2018, 15:24, w całości zmieniany 1 raz
Przeleciałem sobie przez fanpage ww. gry z którego się dowiedziałem, że autor tejże fanowskiej produkcji jest niepełnosprawny i nie zajmuje się niczym innym, jak tylko tworzeniem tej gry. Godne podziwu zaangażowanie!
Jestem pod ogromnym wrażeniem tego przedsięwzięcia. Czterech gości robi po godzinach grę, która fabularnie ma być produkcją takiego formatu, na jaki mogą sobie pozwolić tradycyjne studia żyjące z robienia gier. Rewelacja!
Podstawowym problemem tej produkcji w mojej ocenie jest jedno: prawa do serialu w posiadaniu NBC. NBC znane jest ze swojej galopującej pazerności w stosunku do podmiotów, które chciałyby uszczknąć choćby ułamek centa z produkcji będącej w ich posiadaniu. Gdyby ekipa robiąca KR Fan Game uzyskałaby błogosławieństwo, lada moment mogłaby ruszyć zbiórka crowdfundingowa na takim Kickstarterze czy IndieGoGo i jestem przekonany, że tysiące ludzi dałoby swoje pieniądze na powstanie tej gry!
Niestety, szczerze wątpię, czy ta gra ujrzy kiedyś światło dzienne. Szkoda, bo wygląda naprawdę ciekawie (choć oprawa graficzna jest jak sprzed 10 lat ).
Gra wydaje się być świetna. Jednak myślę, że jej wymagania... No cóż... Wiem jak to jest pracować społecznie. Gdyby jednak twórcy podzielili się pomysłem czy kodem źródłowym, może wspólnie by się coś ogarnęło. Nie znam się na grafice, ale zaś może udało by się z optymalizacją bo czytałem coś o testach na xbox one... SERIO??? Wymagania są zbyt duże
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum