Piosenki, które kojarzą się z Nieustraszonym z lat 80 i 2008
Wpadłam na pewien pomysł. Czasem słuchając niektórych piosenek, że pasowałyby do danego Nieustraszonego- w tym przypadku z lat 80. lub 2008 roku. Możecie wrzucać tutaj każdą piosenkę, która wpadnie wam w ucho.
Może podejdę do tematu od trochę innej strony, ale gdyby hipotetycznie nie tylko angielskie kawałki można byłoby wrzucić do soundtracku KR, to tak - do klasycznego widziałby
A co do nowego:
Plus, trochę od czasy, gdyby kiedyś przyszło do ekranizacji NR (taaaa....), no to do czołówki tylko i wyłącznie:
Polskie utwory? Też ciekawy pomysł. Niektóre przykłady naprawdę mnie zaskoczyły. Tylko zastanawiam się co do Eneja i nowego Nieustraszonego, jakie ma powiązania.
W tej piosence (Komodo- I Just Died In Your Arms) jest taki kawałek, który brzmi tak trochę jak w pierwszym Nieustraszonym.
który pochodzi z roku 1986 Czyli bardzo klasycznego KR
Tak, Linkini na pewo pasują do KR 2008
A co do Eneja - propozycja związana pi razy z oko z kawałkiem, który był na topie w podobnym czasie, co KR 2008 A nie chciałem zarzucać Feelem, by to chyba byłoby za wiele...
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum