Na razie takiego moda do GTA IV nie ma takie są na razie dostępne do San Andreasa. Jedyne, który znalazłem o podobnych właściwościach, to ten
http://www.moddb.com/mods/gta-...es-2000-mod-by-knightroto
Ale nie gwarantuję, że będzie działał, bo nie sprawdzałem
PS. Jest parę modów co podmieniają KITTa, ale jest on tylko jako zwykłe auto
Właśnie za czołem instalować do GTA SA MOD 0.2b tak 0.2b ponieważ jest tam KITT KARR i inne ale mam problem nie mogę tego poprawnie zainstalować jak zainstaluje gta się włącza ale się zaraz zacina na stałe nie wiem o co chodzi kiedyś dawno temu instalowałem tego moda do gta sa na windows 7 32bit ale teraz mam 64 bit czy morze być problem właśnie w wersji systemu ?
GTA sprawne mam
KIEDY JESZCZE MIAŁEM NVIDIE 7025 Integra ale dokupiłem HD7770 zęby mi działały lepsze gry i być morze przez to zacina się ten mod pomocy nie mam pomysłów
Jaki mod dokładnie? Knight Rider Mod czy Knight Rider Old School? Bo jak ten drugi, to polecam wersję 0.4 , u mnie działa stabilnie może to też być tak, że za dobrego kompa masz
PS. Sam mam Win 7, więc to raczej nie system...
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum