Nie wiem o ile to błąd serwisu, czy po prostu coś nie tak z mapami Googla, ale przed chwilą próbowałam zmienić swoje miejsce pobytu na mapie w profilu użytkownika i mi się nie udało.
A klikałam we wszystko co mozliwe.
Zauważyłem ciekawą rzecz - przy zmianie okienka informacyjnego w lewym górnym rogu (czyli z info o emisji serialu na info o imprezie) cała główna strona serwisu (nie licząc prawej kolumny!) przesuwa się o milimetr - raz w lewo, przy kolejnej zmianie powrotem w prawo To w sumie żaden błąd, drobnostka, ale miałem rozkminkę dlaczego serwis się rusza
(BTW czy stara buźka LOL naprawdę nie może wrócić? Ciągle muszę ją wklejać ręcznie, już chyba parę lat to trwa..ale że jestem osamotniony w swojej tęsknocie za nią, pewnie to zostanie przemilczane )
I jeszcze a propos powyższego posta - te krzaki zamiast PL znaków nadal są
A koncert życzeń to nie jutro? - dop. FTB
Cicho xD
Ja zauważyłem, że w dziale Artykuły w kilku miejscach brakuje obrazków. Jako że utrzymuje się to już od dłuższego czasu, pomyślałem, że może warto o tym wspomnieć, bo najprawdopodobniej podczas aktualizacji i poprawek musiało to gdzieś umknąć - w końcu to właściwie mały drobiazg. I niestety raczej na pewno gdzieś te obrazki zaginęły, bo przeglądałem serwis na dwóch różnych komputerach i nawet na smartfonie - zawsze to samo.
Przy okazji - przez ostatnie kilka dni w wolnym czasie śledzę nasz serwis i niestety zauważyłem, że non stop rejestrują się - nie wiem jak to określić - boty? Czyli tacy użytkownicy, którzy w swoich opisach posiadają jedynie linki do jakichś stron i nic poza tym... Pik, w jednym z tematów wspominałeś, że jest z tym problem, może warto by rozważyć coś w stylu weryfikacji rejestracji? Albo może da się założyć jakiś filtr? Bo przyznam, że chociaż jestem tylko zwykłym, szarym użytkownikiem, to przykro patrzeć, jak boty śmiecą, a prawdziwych fanów jakoś nie przybywa.
Ja zauważyłem, że w dziale Artykuły w kilku miejscach brakuje obrazków. Jako że utrzymuje się to już od dłuższego czasu, pomyślałem, że może warto o tym wspomnieć, bo najprawdopodobniej podczas aktualizacji i poprawek musiało to gdzieś umknąć - w końcu to właściwie mały drobiazg. I niestety raczej na pewno gdzieś te obrazki zaginęły, bo przeglądałem serwis na dwóch różnych komputerach i nawet na smartfonie - zawsze to samo.
Artykuły napisane i zamieszczone przez użytkowników bardzo często korzystają z darmowych hostingów zdjęć. Niestety po jakimś czasie takie zdjęcia są usuwane z serwerów, przez co odnośniki do nich prowadzące stają się nieprawidłowe. Stąd problem. Autor powinien poprawić artykuł zamieszczając ponownie obrazki korzystając z hostingu lub przesyłając je do mnie, wówczas zamieszczę je na stałe na serwerze serwisu.
mati1992 napisał/a
Przy okazji - przez ostatnie kilka dni w wolnym czasie śledzę nasz serwis i niestety zauważyłem, że non stop rejestrują się - nie wiem jak to określić - boty? Czyli tacy użytkownicy, którzy w swoich opisach posiadają jedynie linki do jakichś stron i nic poza tym... Pik, w jednym z tematów wspominałeś, że jest z tym problem, może warto by rozważyć coś w stylu weryfikacji rejestracji? Albo może da się założyć jakiś filtr? Bo przyznam, że chociaż jestem tylko zwykłym, szarym użytkownikiem, to przykro patrzeć, jak boty śmiecą, a prawdziwych fanów jakoś nie przybywa.
Oczywiście problem jest nam znany i będzie zwalczany. Ostatnie zmiany w profilach użytkowników zapoczątkowały szereg modyfikacji mających na celu rozwiązanie problemów natrętnych reklam. Planowanych jest jeszcze kilka rozwiązań, o których celowo na razie nie wspominam. Poza tym każdy taki przypadek jest zapisywany, a lista wszystkich będzie przekazana odpowiednim służbom i zespołom zwalczającym tego rodzaju incydenty w sieci.
Podkreślam jednocześnie, iż każdy użytkownik, który rejestruje się wyłącznie w celach reklamowych jest przeze mnie usuwany, więc istnienie jego konta w serwisie trwa zazwyczaj kilka/kilkanaście godzin.
Przed pierwszym słowem każdego komentarza dodanego dzisiaj na serwisie pojawia się ".........".
I widzę nawet, że przy starszych komentarzach też się to pojawia.
Dziwne właśnie I akurat w momencie, jak się zacz...
Mhahahahahahahahaha!!!
...
Przepraszam, nie wiem skąd ten śmiech się wziął
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum