Dołączył: 25 Lut 2009 Skąd: mogłem wiedzieć, że była niepełnoletnia?
Wysłany: 13-10-2011, 21:43
http://www.knight-rider.pl/for...p?mode=viewprofile&u=2622
W związku z tym co od...wala ów użytkownik proszę, jeśli byłaby taka możliwość o stworzenie czegoś w stylu blokady - w momencie, gdyby ktoś chciał pisać kilka postów w tym samym temacie w krótkim odstępie czasowym, mimo braku odpowiedzi innych użytkowników.
W związku z tym co od...wala ów użytkownik proszę, jeśli byłaby taka możliwość o stworzenie czegoś w stylu blokady - w momencie, gdyby ktoś chciał pisać kilka postów w tym samym temacie w krótkim odstępie czasowym, mimo braku odpowiedzi innych użytkowników.
Jeśli coś takiego się powtórzy, to pomyśli się nad jakimś zabezpieczeniem. Niestety, widać różne przypadki się zdarzają.
Rycerz 2000 napisał/a
Ja proponuję utworzenie artykułu o wszystkich skryptach, jakich można używać w Serwisie. To pomogłoby przy pisaniu FF czy postów, bo chyba mało kto pamięta wszystkie skrypty.
Pewnie piszesz o BBCode. Jeśli tak, to taki poradnik jest w planach.
Wcześniejsza galeria składała się z najróżniejszych obrazków, z różnych źródeł. I to nie wyglądało ładnie. Teraz galeria ta pobiera screeny z działu Odcinki, dzięki czemu wszystkie obrazki wyglądają podobnie, są w jednym formacie i o jednym wymiarze.
Poza tym w losowej galerii nie ma obrazków z postaciami innymi niż zespół Fundacji. To również zmniejsza ilość możliwych zdjęć.
Do czego zmierzam? Otóż dodanie obrazków do losowej galerii musiałoby się wiązać ze stworzeniem nowych screenów do odcinków. A nie ma sensu tego robić, ponieważ obecne niedawno dodaliśmy.
A tak w ogóle, losowa galeria składa się z 404 obrazków. To chyba nie jest tak mało?
Ilość jest chyba OK, jest tego sporo, ja bym tylko, o ile to możliwe, zmniejszył prawdopodobieństwo powtórki, bo czasem jak tak klikając przerzucam kolejne fotki trafi się ta sama. Ale to tak na upartego, bo nie jest to raczej nagminne.
EDIT
Zdecydowanie przydałoby się zmniejszenie prawdopodobieństwa powtórki, bo teraz na ok.15 zdjęć 4 się powtórzyły, więc chyba nie losowały się z puli tych 404.. :>
EDIT
Acha, i jeszcze jedno! Proponuję zmienić w powitaniu pod logo początek "Wiele miesięcy temu" na "W 2005 roku"..albo "5 lat temu" i zmienić na 6 w styczniu - bo tak pomyślałem, że to "wiele miesięcy temu" brzmi, jakby serwis powstał niedawno, a staż przecież znacznie dłuższy ..hmm?
Raczej tak mała zmiana nie potrzebuje specjalnej okazji, by hucznie ją ogłosić, no ale nie mnie oceniać..póki co nie wiadomo, czy w ogóle ten pomysł spotka się z akceptacją
Wpadłem na taki pomysł, by dodać w INNYCH kategorię SPECIAL (czy coś w tym stylu, może być nawet TYLKO W KR.PL). I żeby w niej dać linki do materiałów, które pojawiły się w specjalnie w serwisie, jak choćby rysunek Tami czy wywiad z Hoffem
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum