Siemka akurat posiadam parę 1 numerów wydanych na DVD , czyli: Pilot ,7,8,13,15,17 (2 numer DVD albo gdzieś mi się zapodział albo faktycznie go nie mam) Jak by coś to na PW.
Witajcie, poszukuje 2,3 i 4 sezonu Nieustraszonego. Czy wiecie może gdzie można kupić te sezony z polskim lektorem ? Na Allegro kupiłem tylko pierwszy sezon, bo pozostałe nie mają polskiego lektora.
Ja jakiś czas temu zacząłem znowu od początku, ale niestety gdzieś z miesiąc temu musiałem przerwać z powodu nawału obowiązków. Zatrzymałem się gdzieś w 1/3, może połowie drugiej serii, teraz mam płytę z "Pechowym złodziejem" i "Wśród starych samochodów". Może w wolnej chwili jeszcze będę oglądał dalej, jeszcze nie wiem.
Ja mam ściągnięte w dobrej jakości i sobie z pendriva w na tv oglądam kiedy i jak mam ochotę. Ostatnio od początku zacząłem, ale gdzieś tak na drugim sezonie zatrzymałem się z powodu braku czasu... Najwyżej jeszcze raz od początku zacznę
_________________ chcesz biec, to biegnij
chcesz stac, to stój:D
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum