Kolejne spotkanie na czacie (dyskusje na temat terminu)
Już w najbliższy piątek planowo ma odbyć się kolejne - XXIV Spotkanie na czacie. Powiedzcie jak pasuje Wam ten termin, kto prawdopodobnie będzie mógł w nim uczestniczyć, a może wolicie jakiś inny dzień?
Dlaczego pytam?
Otóż na ubiegłym spotkaniu były.. pustki (pojawiły się chyba tylko 3, w porywach 4 osoby), więc może tym razem wspólnie umówmy się, co do terminu.
Jeśli chcilibyście zaproponować inny dzień, dajcie znać.
Być może dojdziemy do porozumienia:)
Jeśli chodzi o mnie to piątek mi tak średnio pasuje, bardziej chyba czwartek lub niedziela, natomiast wiem, że to mogą być gorsze terminy dla Was, dlatego postaram się dostosować.
Ostatnio zmieniony przez Pik 09-08-2008, 11:45, w całości zmieniany 3 razy
Celem chatu było zintegrowanie wiekszej ilości ludzi, prowadzenie wielostronnej dyskusji głównie na temat KR.
Jak nikt się na chatach nie będzie pojawiał to ja się z eNeRem mogę bez problemu na gg zgadać...
Po pierwsze, na razie nie panikujmy, być może to był osobny niechlubny przypadek takiego braku zainteresowania. Z resztą sam zbytnio nie mam prawa krytykować, bo ja też nawaliłem. Natomiast wiadome jest, że czaty nie mają sensu dla 2-3 osób.
W chwili obecnej, z nich nie rezygnujemy, natomiast jeżeli sytuacja się nie poprawi, będzie trzeba podjąć tą nieprzyjemną decyzję.
Nie no, ludzie...easy, easy..stay cool, spokojnie. Bo się jakiś dym tu robi niepotrzebny.
Jak się komuś nie chce to niech nie przychodzi, przymusu nie ma. Nie w tym rzecz. Rzecz w tym jaki termin pasuje tym, którzy CHCĄ być, ale NIE MOGĄ.
I niech ci się tu wpisują, żebyśmy mogli ustalić datę pasującą wszystkim.
Bo jak tak dalej pójdzie to z normalnego pytania o termin czata zrobi się cały wykład, sprzeczki i czatów nei będzie w ogóle bo sięokaże że każdy ma gdzieś. No luuuudzie kochani...
Ogarnijcie się
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum