Wysłany: 15-01-2009, 22:42
a z czego ona zrobiła samolociki?
a ja niestety długopisiki mogę sobie w lutym zmówić - teraz muszę kupić ten aparat foto bo mi odbije-_- i tak robi mi te 20 zł terazXD
_________________ The light and darkness are not good and evil.
Piku, jaka jest szansa na otrzymanie 1 ołówka gratis
Powiem tak: jest szansa.
Rider napisał/a
Jako, że nie jestem obyty w nowościach, tylko numer konta mam wpisać, bez jakiś danych (nie mówię o swoich)
Jeżeli wpiszesz poprawnie numer konta, to kasa dojdzie, bez względu na to, co będzie napisane w informacjach o odbiorcy.
Natomiast najlepiej wpisz moje imię i nazwisko:
Paweł Jankowski.
Adres możesz sobie darować.:)
Jeśli chodzi o tytuł przelewu, to ważne żebyś na początku wpisał swój nick (żebym nie miał wątpliwości od kogo ta wpłata), a dalej już możesz sobie pisać, co chcesz.;)
wewa ala Aislin
Wysłany: 03-03-2009, 10:10
:D
ramzes2088 napisał/a
co z tymi koszulkami :>
sam sobie możesz zrobicz .... nieżartuje .... to samo z kubkami...
napewno w sklepach znajdiesz folie/papier, na ktorą nadrukujesz i potem żelazkiem prelecisz i wolala masz koszulke
z kubkiem to samo tyleże bez żelazka
... niemowiłam by kdyby koledzi co roku nedostawały szalonych prezencików i moja torba niebyłaby cała "poklejona" ... sprobuj...
ale i tak...
przed pare minutami zadzwonił zdzonek KITT by mnie nedogonil, tak szybko stałam przy dzwiach heh ... ale jeszcze musiłam wysluchać monologa na temat: Ile to pienędzy wyrzuciłaś?! a ja tylko: Marcin mi zapłącil mam swietnego brata co? ale warto było taaaka szcześliwa dawno niebyłam swietne wszystko ołowki, piora wszystko!!!!!!!
I specialne wdzięnki Pikowi za ołowek
Wysłany: 03-03-2009, 12:12
Ty Feni czyżbyśmy miały trzecią koleżankę do kompletu?:D
A ja w końcu muszę się ruszyć do jakiejś firmy i zrobić se koszulkę z KR...
I załatwić sobie te długopisy...
_________________ The light and darkness are not good and evil.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum