W związku z rosnącymi kosztami utrzymania serwisu i ograniczeniem czasowym, powodującym brak perspektyw rozwoju, oraz otrzymaniem propozycji nie do odrzucenia, z dniem dzisiejszym serwis Knight Rider Polska kończy swoją działalność.
Cała zawartość serwisu została przejęta przez słowacką firmę e-go.sk, prowadzonej przez byłą użytkowniczkę serwisu, teraz jej właścicielkę, o nicku wewa.
Od tej chwili, z dnia na dzień, serwis będzie systematycznie przekszałcany na
Słowacki Serwis Serialu Knight Rider.
Ze swojej strony dziękuję wszystkim za te 4 lata i do zobaczenia gdzieś w sieci!
Pozdrawiam, były administrator serwisu Knight Rider Polska, Pik.
Mam nadzieję, że nie będziecie mieli mi tego za złe.
Oczywiście po pełnym przekształceniu serwisu na język słowacki, nadal pozostaniecie jego użytkownikami.
Zapraszam do odwiedzania nowej odsłony serwisu.
Zastanawiałem się jak nas będzie chciał wkręcić Pik. Ale to ogłoszenie na stronie głównej robi wrażenie Myślałem że zrobi odnośnik że strona nie istnieje a po 10 sekundach przełącza na Serwis ale to tez dobre było
Wysłany: 01-04-2009, 15:11
Na szczęście słowacki podobny jest do PL to się wyrobię:P
cieszcie się ze jakiś Chińczyk nie przejął stronki XD
Witam cię nowa szefowo:D patrz ilu panów będzie się ciebie teraz bało:P Mam nadzieję że dasz sobie radę z tymi wszystkimi kolesiami ( spoko Feni ci pomoże:P)
Naprawdę bardzo ładny Troll Day nam Pik urządził:)
_________________ The light and darkness are not good and evil.
Mała wpadka Pik zmienił adres w bannerku ale jak serwis przechodzi do innego włąsciciela to zostaje na tym samym serwerze i adres jest ten sam czyli z końcówką .pl
Mała wpadka Pik zmienił adres w bannerku ale jak serwis przechodzi do innego włąsciciela to zostaje na tym samym serwerze i adres jest ten sam czyli z końcówką .pl
Widziałeś kiedyś adres słowackiej strony kończącej się na ".pl"
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum