No więc sprawa wygląda tak... Co sądzilibyście o umieszczeniu na stronie działu Fan Fictions?
Znalazłyby się tam tylko teksty napisane przez userów. W konwencji oryginalnej lub realistycznej. ŻADNYCH prac kontrowersyjnych.
Hmm...jeśli ktoś miałby czas i ochotę stworzyć jakieś opowiadanie czy inny materiał...czemu nie, myślę, że przydałaby sięmoże jakaś ankieta...czy coś...trzeba wybadać, czy byłoby komu pracować nad ewentualnymi opowiadaniami itp do owego działu...nie każdy ma czas...ale na pewno nikt nie byłby ograniczony czasowo w tej kwestii, więc czasu ile potrzeba, trochędobrych chęci...talentu(? he he;)...uważam że to ciekawy pomysł;)
No, bo tak się skłąda że od jakiegoś czasu nosiłem się z zamiarem napisania kilku opowiadań
w konwencji realistycznej o nieustraszonym. Zawsze miałem taką żyłkę do pisania. Dlatego się
pytam czy to dobry pomysł.
O masz.........daj spokój
...he he
...powracając do tematu fan ficków...ja się nie rwę do pisania...kiedyś pisałem różne rzeczy, jakieśkrótkie głupotki...wyszła by mi z tego niezła komedia;D
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum